Kantoor Antwerpen: 0477/ 693 316         Kantoor Gent: 0496/ 529 232

ABE19 gratis tips

ABE19 gratis tips

ShareYourSmile geeft een aantal gratis tips op #ABE19

Zowel voor bezoekers als voor exposanten hebben we een aantal gratis tips verzameld. Een beurs zoals #ABE19 is voor alle partijen een briljante kans. Tijd is kostbaar. Daarom zijn enkele tips van waarde om van de beurs een succes te maken.

Je bent een bezoeker

  • je doet aan marktonderzoek -> praat met de juiste mensen, vergelijk en verruim je kennis van je eigen markt.
  • je legt nieuwe contacten –> zoek elkaar op via sociale media kanalen. In plaats van enkel visitekaartjes uit te wisselen kan je elkaar toevoegen aan bvb LinkedIn. Linkedin is de beste en de meest up to date database die er bestaat. Maak daar gebruik van en onderhoud het contact ook na de beurs.
  • je doet nieuwe inspiratie op -> je krijgt nieuwe inzichten en leert vaak over concepten die je nooit zou hebben overwogen mocht je niet aan de beurs hebben deelgenomen.

Je bent een exposant

Een greep uit onze bestaande blog items:

Een aantal ONLINE  TIPS voor exposanten

  1. Als je je visitekaartje afgeeft aan een bezoeker is de kans groot dat men op je “over ons” pagina terecht komt. Zorg er voor dat je verhaal consistent is met wat je vertelt op de beursstand.
  2. Ben je goed te vinden op social media? Maak een blogpost of social media bericht over je deelname aan #ABE19.
  3. Zorg er voor dat de product informatie op je website up to date is.
  4. Vergeet niet te vermelden waar de bezoekers u kunnen vinden op de beursvloer.
  5. Laat je standbemanning in eigen naam geregeld berichten posten en mensen uitnodigen. Gebruik daarvoor zeker de hashtag #ABE19 en maak gebruik van de social media wall.

 

 

About the Author

Wim Mussche
Wim Mussche is zaakvoerder van Notion technologies bvba. Dit bedrijf specialiseert zich sinds 2002 in online marketing. De laatste jaren zijn de activiteiten meer toegespitst op de evenementen branche. Dit resulteerde in nieuwe diensten zoals ShareYourSmile.

Comments are closed.