Al voor het zesde jaar op rij leveren wij toestellen voor evenementen. Visuele marketing is de dag van vandaag niet meer weg te denken in de marketing mix. Onze sterkte is onze dienstverlening, ons uitgebreid aanbod en snelheid. Dat zeggen wij niet, maar wel de bedrijven waarmee wij mochten samenwerken.

Laurent Tombeur

Wij stellen alles in het werk om bij te dragen tot een succesvol evenement. Als professionele fotograaf biedt ik mijn expertise aan op het vlak van foto-en video marketing.

Wim Mussche

In nationale en internationale context loopt de introductie van nieuwe technologie als een rode draad door mijn carrière. Voor de klanten van Shareyoursmile ben ik steeds op zoek naar nieuwe oplossingen die aanslaan bij hun klanten, personeel of andere belanghebbenden.

Wie is ShareYourSmile?

Het merk ShareYourSmile

Notion technologies bvba en Laurent Tombeur photography zijn eigenaar van het merk “ShareYourSmile”. Deze samenwerking levert een perfecte expertise synergie tussen foto, video, marketing en technolgie. Dit is een noodzakelijke voorwaarde om maatwerk te leveren aan onze klanten. Tevens begrijpen wij als geen ander de bredere context van een professioneel project. Op basis van onze ervaring en kennis hebben onze klanten vaak meer gekregen dan ze zich eerst hadden voorgenomen. Zonder een negatief effect op hun budget.

Website Pro

We build professional responsive websites optimized for the most popular search engines.

E-Commerce

Increase your sales with an incredible online store, full of features and functionality.

Mobile Apps

Follow the global trend and create your revolutionary mobile app built with the best technologies.