Toegevoegde realiteit booth

Aureal augmented reality basis opstelling (1 toestel is de basis)

Augmented reality photobooth? Bent u op zoek naar een fotobooth die digitale voorwerpen toevoegd aan de werkelijkheid (toegevoegde realiteit)? Dan is de Aureal ideaal.

Hoe werkt augmented reality photo booth? Gebruikers poseren voor de foto voor het scherm waarop hun spiegelbeeld wordt weergegeven. Wanneer de bewegingssensor hun aanwezigheid detecteert, omringt de toepassing ze met virtuele objecten en animaties die op de foto kunnen worden vastgelegd.

Gebruikers kunnen met hen communiceren alsof ze echt zijn. Eén klik en de foto is klaar. Of ze kunnen de foto doormailen of posten op sociale media.

icoon augmented realityBelangrijkste eigenschappen van de Aureal: AI – digitaal – rekwisieten

Waarom zou u kiezen voor AuReal?

AuReal is vooral software in combinatie met een camera die diepte kan waarnemen. Hij kan geleverd worden als eenvoudige setup van een scherm, een computer en een printer. Voor lange termijn opdrachten kan hij ingebouwd worden en voorzien worden van volledige branding.

Deze machine is een geweldige rand animatie op bedrijfsevenementen of in interactieve musea. Hij kan ook worden gebruikt in reisbureaus, luchtvaartmaatschappijen, hotels, winkelcentra en vele andere locaties.

Waarbij zou u kiezen voor een augmented reality photo booth?

Bied iets nieuws aan uw gasten en klanten. Letterlijk vertaald betekent het toegevoegde realiteit. Een methode om met digitale middelen informatie toe te voegen aan de werkelijkheid.

Wat zijn de kenmerken van deze augmented reality photo booth?

Automatische personendetectie: Van zodra er mensen in de buurt komen die blijven staan, wordt de Aureal uit zijn slaapstand of informatie stand gehaald. Keuze uit digitale rekwisieten: de gebruiker beweegt en kiest zelf uit de digitale rekwisieten alsof het echte props zijn. Deze props kunnen volledig “gebrand” worden. Denk daarbij aan t-shirts, petten, voetbal, enz..
Willekeurige achtergrond: de augmented reality photo booth maakt gebruik van de nieuwste technologie waarmee de gebruiker de achtergrond kan verwijderen en vervangen zonder dat daarvoor een achtergrond met een groen scherm nodig is. Daardoor kunnen gebruikers zich overal ter wereld verplaatsen met zelfs virtuele rekwisieten erop en eraan.
De foto maken: als men klaar is met het nemen van de foto, beweegt men gewoon het linkerhand naar boven om de camera of videopictogram te selecteren. De unieke augmented reality foto kan vervolgens worden afgedrukt
Snelle personen detectie: personen detectie is uiterst nauwkeurig, waardoor rekwisieten kunnen worden geladen naar het juiste lichaamsdeel op de afbeelding.
Ondersteund voor 6 gelijktijdige deelnemers: Het systeem kan tot 6 gelijktijdige gebruikers van elkaar onderscheiden.
Geïntegreerde bewegingsdetectie: elke gebruiker kan individueel zijn prop veranderen door zijn rechterhand naar boven te bewegen. Als u beide handen opheft wordt de vorige prop opnieuw geladen.
Diverse ingebouwde digitale props: de software is uitgerust met 50 statische rekwisieten waaronder hoeden, brillen, feestelijke voorwerpen, speciale items zoals een handschild van een middeleeuwse ridder
Geanimeerde props: naast statische props zijn er meer dan 20 geanimeerde rekwisieten die beschikbaar zijn. Deze omvatten een regende wolk, een draaiende basketbal, een stuiterende voetbal, een juwelendoos die een diamant onthult enz…

Op zoek naar iets anders?

Loading

VERZENDEN

Uw bericht werd met succes verzonden. Bedankt.

REFRESH

Wacht niet tot morgen. Praat vandaag nog met één van onze medewerkers en verneem wat de mogelijkheden zijn van onze photoboots en babbelboxen.

We zijn er bijna

We hebben enkele belangrijke detals nodig om beter te begrijpen hoe wij u het best kunnen helpen.

Vertel ons meer over het project dat u wil realiseren. Dit is belangrijk om zo het juiste team op uw project te kunnen zetten.

  • Persoonlijke details.
  • Wat is uw budget?
  • Diensten