Kantoor Antwerpen: 0477/ 693 316         Kantoor Gent: 0496/ 529 232

de perfecte foto belichting

de perfecte foto belichting

Een perfecte foto belichting met photobooth

Net zoals bij elke vorm van fotografie is de kwaliteit van het eindresultaat in grote mate afhankelijk van de lichtomstandigheden. We zetten alles eens op een rij.

Licht intensiteit

Daglicht is nergens in dezelfde intensiteit beschikbaar, zeker niet op locatie. Het verandert constant gedurende de dag. Bij het ontwikkelen van een photo booth houden we rekening met een perfecte foto belichting.
Instellen van diafragma, sluitertijd en ISO waarde wordt automatisch geregeld. Voor permanente installaties komen wij eerst ter plaatse om metingen te verrichten en u te adviseren.

Naboodsen van daglicht met onze photo booth

De studioverlichting die wij inzetten zorgt er voor dat het licht zo natuurlijk mogelijk op het onderwerp valt zonder schaduwvorming en andere storende elementen.

Het fotohok

Het is niet altijd onze favoriet, maar in sommige omstandigheden bevelen wij een fotohok aan. Onze apparatuur wordt steeds ingebouwd in een modulair systeem.

Kennis van fotografie in functie van haarscherpe beelden

Onze DSLR camera is gekoppeld aan een heuse studioflitser en een reeks van softboxen om het licht zachter te maken. Dit levert haarscherpe beelden op.

Onze standaard photo booths

Het licht dat afkomstig is van de studioflitser binnenin de photobooth wordt eerst door een groot reflectieoppervlak versterkt. Vervolgens wordt het door een filter geleid en zorgt ervoor dat het licht zachter en natuurlijker naar buiten komt. Dit laat het onderwerp natuurlijker uitkomen dan met 1 kleine flitser. Niemand wil een foto die te geel of te donker wordt weergegeven. Op aanvraag kunnen we bijkomend externe flitsers voorzien voor speciale effecten.

Belichting beïnvloedt de printkwaliteit van photo booth foto’s

Alles staat en valt bij een juiste belichting. Je kan de foto’s nog door een aantal filters trekken, maar het resultaat wordt er niet beter op.
Heb je vragen of  over een perfecte foto belichting? Wij helpen u graag verder.

Heb je vragen over een perfecte foto belichting?  Wij helpen u graag verder

About the Author

Wim Mussche
Wim Mussche is zaakvoerder van Notion technologies bvba. Dit bedrijf specialiseert zich sinds 2002 in online marketing. De laatste jaren zijn de activiteiten meer toegespitst op de evenementen branche. Dit resulteerde in nieuwe diensten zoals ShareYourSmile.

Comments are closed.