Kantoor Antwerpen: 0477/ 693 316         Kantoor Gent: 0496/ 529 232

Evenement fotografie met fotobooth

Titel: Evenement fotografie

Door: Wim Mussche

Evenement fotografie, het wordt een hete zomer “campagne”
festival fotografie met shareyoursmile fotobooth

logo_sysdef-black-bg-mob
  • Artikel door:Wim Mussche
  • Publicatie: 26/05/2016
  • Relevantie voor photobooth: Deze zomer wordt het overal gezellig druk. Festivals, wedstrijden op groot scherm, cultuurevenementen enz worden ondersteund door sponsoren. Via festival fotografie met de fotobooth maken ze van hun aanwezigheid een succes.

Als sponsor kan je aanwezig zijn op een evenement met beachvlaggen, promopersoneel, flyers enz. Niets gaat echter boven evenement fotografie met de fotobooths van Shareyoursmile.

  • Bedrijfsevenementen met een zakelijk karakter
    • laat je gasten iets beleven in de marge van het evenement en koppel bvb een enquête aan de fotobooth
  • Publieke evenementen als sponsor
    • Geeft de deelnemers iets tastbaars mee naar huis en verzamel email adressen. Of laat uw sociale media kanalen gouden tijden beleven.

Evenementen fotografie, de mogelijkheden

De selfieprinter

selfieprint op futuristische voet shareyoursmilePrincipe: Mensen nemen zelf foto’s met hun smartphone, sturen die door naar Facebook, Twitter of Instagram en de selfieprinter drukt de foto’s af in polaroid stijl.

DE “branded” summer box fotobooth

Summer box voor evenementen in de zomer. ShareyoursmilePrincipe: Een volledige fotobooth met een advertentie oppervlakte van maar liefst 3,6 m2!

DE “black box” fotobooth

fotobooth op voet. ShareyoursmilePrincipe: Een volledig zwarte fotobooth op een mooie futuristische voet

de fotokiosk

foto kiosk fotobooth ShareyoursmilePrincipe: Een robuust systeem met een advertentieruimte van meer dan 4 meter en een hoogte van 2 meter 40cm

de retro “steampunk” fotobooth

retro photo booth ShareyoursmilePrincipe: Steampunk wat? Steampunk was eerst en vooral een literair genre, of althans een subgenre van science fiction en fantasy die sociale of technologische aspecten van de 19e eeuw (de stoom). In deze meubels hebben we dit idee uitgewerkt door elementen van beging 20e eeuw te verenigen met spitstechnologie van een fotobooth. De steampunk fotobooth wordt al dan niet uitgerust met de selfieprinter.

Evenement fotograaf “studio”

Naast alle mogelijkheden en toestellen, kunnen onze fotografen ook een “studio” setting inrichten en hun foto’s al dan niet bewerkt afleveren.

Evenement fotograaf “in the crowd”

Onze fotografen begeven zich tussen publiek en artiesten voor de beste foto’s. Foto’s worden steeds bewerkt!

foto – video en special effects

Alle systemen (behalve de selfieprinter) zijn te gebruiken als fotobooth, videobooth (babbelbox) en zijn uitbreidbaar met speciale effecten

Neem contact

Ondanks onze continue inspanningen om onze stock aan beschikbare toestellen uit te breiden, zijn reeds een aantal data in de zomer volledig volgeboekt. Heeft u vragen over evenement fotografie? WEES ER OP TIJD BIJ en neem contact via ons contactformulier

About the Author

Wim Mussche
Wim Mussche is zaakvoerder van Notion technologies bvba. Dit bedrijf specialiseert zich sinds 2002 in online marketing. De laatste jaren zijn de activiteiten meer toegespitst op de evenementen branche. Dit resulteerde in nieuwe diensten zoals ShareYourSmile.

Comments are closed.