Speuren naar de beste shots

Huur ons in voor professionele foto-en video reportages bij evenementen

Een event fotograaf inhuren? Bent u op zoek naar een event fotograaf ? Bij ShareYourSmile kan dit. In combinatie met één van onze toestellen met dezelfde gekende kwaliteit of als afzonderlijk project. Een ploeg fotografen, videografen en grafisch ontwerpers staan ter beschikking. Een fotograaf van zakelijke evenementen is bedreven in het vastleggen van de ervaring van het evenement en brengt deze tot leven. Wanneer u de taak heeft om een fotograaf in te huren voor uw volgende zakelijke evenement, zoek dan een professional die voldoet aan de behoeften van zowel uw bedrijf als uw evenement.

Een event fotograaf inhuren; het lijkt eenvoudig

Een event fotograaf inhuren lijkt eenvoudig. Er zijn toch een aantal criteria die u zou moeten gebruiken als selectie criterium.

Flexibiliteit

Een bedrijfsevenement is typisch samengesteld uit verschillende bewegende delen die allemaal samenkomen om het evenement tot een succes te maken. Deze onderdelen kunnen bestaan ​​uit diverse luidsprekers, verschillende instellingen (binnen en buiten), grote en kleine menigten en andere details die uw evenement uniek maken. De bedrijfsfotograaf moet voorbereid zijn op een verscheidenheid aan fotobehoeften en moet zich snel kunnen aanpassen om de momenten vast te leggen. Zoek een fotograaf die ervaring heeft met het soort evenement dat u organiseert.

Ervaring

Bedrijfsevenementen zijn eenmalige evenementen. De fotograaf moet de momenten vastleggen zoals ze zich voordoen. Anders gaat de kans verloren. Afhankelijk van het soort evenement moet de fotograaf bereid zijn om te fotograferen in een goed verlicht congrescentrum, een slecht verlichte vergaderruimte of buiten bij een barbecue. Zoek voor succesvolle evenementfotografie een fotograaf die een bewezen staat van dienst heeft in het werken met zowel de omvang als de omvang van uw evenement.

Creativiteit

De meest boeiende beelden zijn de beelden die de kijker het gevoel geven dat ze deel uitmaken van het evenement. Deze beelden zijn over het algemeen het resultaat van een creatieve invalshoek, een uniek perspectief en een scherp gevoel om op het juiste moment op de juiste plek te zijn om die momenten vast te leggen. In plaats van iemand in te huren om gewoon rond te lopen en foto’s te maken, zou uw fotograaf iemand moeten zijn met een bewezen vaardigheid om ervaringen op een unieke en creatieve manier vast te leggen.

Sociaal geangageerd

Het komt vaak voor dat een fotograaf de verwachte foto’s levert, maar niet per se een ‘virale’ esthetiek genereert voor het publiek dat honger heeft naar inhoud. Een goede fotograaf van een bedrijfsevenement zal foto’s voor verschillende doeleinden kunnen onderscheiden – voor evenementplanners, voor de sponsors, voor bezoekers en voor degenen die uw evenement online zullen bekijken. Dekking en het vertellen van verhalen is de perfecte combinatie om te maximaliseren. De echte professionals zullen de foto’s live kunnen voeden, zodat ze klaar zijn voor ‘delen’ voor je publiek en bezoekers.

Visie

Uw evenement moet uw bedrijfsmerk en visie weerspiegelen, en de foto’s van uw evenement moeten een verlengstuk zijn van uw branding. Een succesvolle fotograaf van een bedrijfsevenement zal uw visie voor het evenement duidelijk kunnen begrijpen, evenals het algemene merkimago voor uw bedrijf. Ze kunnen profiteren van de ‘must-have’-momenten van het evenement, evenals de spontane momenten die kunnen (en zullen) gebeuren.

Bent u eerder op zoek naar een foto-en video partner, maar het is niet voor een evenement?

logo YouViph op website shareyoursmileMet het duo ShareYourSmile is YOUVIPH hebben wij alle troeven om al uw wensen in te willigen die te maken hebben met fotografie en videografie. Onze afdeling “YOUVIPH” helpt u met de volgende disciplines.

  • SHOOT: videoproductie en fotoshoot
  • ASSIST: online coaching
  • LEARN: academies en workshop

Heeft u interesse in de diensten van Youviph? Vermeld dit dan zeker in uw contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

Loading

VERZENDEN

Uw bericht werd met succes verzonden. Bedankt.

REFRESH

Wacht niet tot morgen. Praat vandaag nog met één van onze medewerkers en verneem wat de mogelijkheden zijn van onze photoboots en babbelboxen.

We zijn er bijna

We hebben enkele belangrijke detals nodig om beter te begrijpen hoe wij u het best kunnen helpen.

Vertel ons meer over het project dat u wil realiseren. Dit is belangrijk om zo het juiste team op uw project te kunnen zetten.

  • Persoonlijke details.
  • Wat is uw budget?
  • Diensten