Een mobiele foto en video shoot live op uw evenement.

Event fotostudio huren voor kinderrechten secretariaat in De Bijloke Gent

Event fotostudio huren? Onze mobiele event fotostudio huurt u met één of meerdere fotografen (of videografen). Zelfs een reporter die vragen stelt is mogelijk. Het is dan ook een perfecte vorm van fotomarketing.

Een event fotostudio huren. Wat kan u verwachten?

Mobiele studio-installatie

Onze moderne, volledig uitgeruste, mobiele fotostudio’s kunnen op uw evenement worden ingericht, inclusief achtergronden, studioflits, ons supersnelle systeem voor het bekijken van afbeeldingen en onsite printers, allemaal met minimale verstoring van uw evenement. Onze opstelling kan worden geschaald voor grotere of kleinere evenementen.

Keuze uit achtergronden

Kies uit ons assortiment achtergronden, waaronder onze moderne witte achtergrond, klassiek zwart, groen scherm of kleuropties naar keuze. Sommige van onze achtergronden zijn groter dan andere, dus geschikt voor grotere groepen. Neem contact met ons op om uw gewenste kleurkeuze of gewenste maat te bespreken.

Snel weergave systeem

Met ons snel weergavesysteem kunnen gasten hun afbeeldingen vrijwel onmiddellijk bekijken, wat betekent dat ze minder lang in de rij hoeven te staan om naar foto’s te kijken. Gasten kunnen vrijblijvend door de foto’s bladeren op een van onze schermen. Het beste van het Fast View-systeem is dat we geen kosten in rekening brengen om het mee te nemen naar je evenement, we moeten er alleen voor zorgen dat je voldoende ruimte hebt.

Afdrukken op locatie

Supersnelle printers van hoge kwaliteit in combinatie met de nieuwste draadloze camera’s stellen ons in staat om te fotograferen, verzenden en afdrukken in minder dan 60 seconden. Onze printeroperator zal de door gasten gekozen foto’s ter plaatse afdrukken. Gasten hebben ook de mogelijkheid om opties aan te vragen, zoals bijsnijden, (inzoomen) zwart-wit of sepia-afwerkingen enz .

Alles wordt perfect afgestemd op uw wensen

Op de foto of video kunnen we alles voorzien wat u maar wenst. Greenscreen, sfeerlichten, flitsen, filters, enz. Het kan allemaal voorzien worden. Wij maken de foto én printen ‘m direct uit! Er kan ook een totem worden voorzien om de foto’s te mailen of te versturen via sociale media. Dit geldt trouwens ook voor video of voor animated GIF.

Moet de studio altijd zo groot zijn?

De fotostudio van ShareYourSmile op uw event kunnen we zo klein of groot opstellen als u nodig heeft. Printen kunnen we op alle formaten van 10×15 cm t/m 20×30 cm. Of op dik papier om te verzenden met de post als briefkaart.

Niet gevonden wat u zocht?

Loading

VERZENDEN

Uw bericht werd met succes verzonden. Bedankt.

REFRESH

Wacht niet tot morgen. Praat vandaag nog met één van onze medewerkers en verneem wat de mogelijkheden zijn van onze photoboots en babbelboxen.

We zijn er bijna

We hebben enkele belangrijke detals nodig om beter te begrijpen hoe wij u het best kunnen helpen.

Vertel ons meer over het project dat u wil realiseren. Dit is belangrijk om zo het juiste team op uw project te kunnen zetten.

  • Persoonlijke details.
  • Wat is uw budget?
  • Diensten