Kantoor Antwerpen: 0477/ 693 316         Kantoor Gent: 0496/ 529 232

experiential marketing top event

experiential marketing top event

experiential marketing” Deze studie bevat de belangrijkste bevindingen die werden verzameld bij de bevraging van 600 Amerikaanse bedrijven.

Experiential marketing, studie uitgevoerd door “Event Marketing Institute”

 Top Event. Marketing goals en strategies

Doel en strategie

Zowel het aanzwengelen van de verkoop als het verhogen van de naamsbekendheid werden als belangrijkste doelen genoemd voor ervaringsgerichte marketing.
Eén van de belangrijkste trends van de afgelopen jaren is dat  bedrijven steeds vaker gebruik maken van event en ervaringsgerichte marketing om nieuwe producten te lanceren.

Experiential marketing, relevantie voor ShareYourSmile photobooth

Sinds mensenheugenis wordt hier bij ons een evenement gebruikt voor identiek dezelfde redenen dan hier vermeld worden. We merken de eerste voorzichtige signalen dat onze bedrijven technologie beginnen inzetten om het de impact en meetbaarheid te verhogen. Daardoor komt het ook binnen het bereik van onze KMO bedrijven. Dat kunnen we alleen maar toejuichen.

Lees meer in onze Q&A

About the Author

Wim Mussche
Wim Mussche is zaakvoerder van Notion technologies bvba. Dit bedrijf specialiseert zich sinds 2002 in online marketing. De laatste jaren zijn de activiteiten meer toegespitst op de evenementen branche. Dit resulteerde in nieuwe diensten zoals ShareYourSmile.

Comments are closed.