Kantoor Antwerpen: 0477/ 693 316         Kantoor Gent: 0496/ 529 232

Hoe cool is dat een foto booth op je feest in 2019

Hoe cool is dat een foto booth op je feest in 2019

Het blijft cool om een foto booth te installeren op je feest in 2019

In dit artikel geven we meer informatie over de nabije toekomst van de foto booth in 2019. Is men uitgekeken op dit fenomeen, of is het nog steeds een must op je feest?

Relevante pagina’s: Onze foto booths

5 redenen waarom het nog steeds cool is om een ​​Photo Booth op je bruiloft te hebben

ONZE ERVARINGEN NA ENKELE JAREN ACTIEF IN DEZE SECTOR.

1) Foto booth blijft een populaire vorm van animatie

Naast de nodige toespraken, eten en drinken en een dansje placeren is het fijn om nog andere vormen van animatie te hebben. De boog kan niet altijd gespannen staan. Soms willen de mensen gewoon even pauzeren en dan biedt een foto booth een leuke ontspanning. Voor anderen is het eerder een ontsnapping aan het obligate servetten zwaaien ;).  Zoals de koffiemachine of het kopieer machine op het werk is het een goede plek om samen te komen en te socializen.

2) Creëer een uniek aandenken voor u en uw gasten

Veel gasten zullen het op prijs stellen om een ​​foto van zichzelf te hebben met hun vrienden, hun kinderen of mensen waarmee ze net een vriendschap hebben gesloten of lang niet hebben gezien. Maar zelfs als ze daar niets om geven (die komen we zelden tegen), zult u achteraf fijne herinneringen kunnen ophalen met leuke foto’s van uw gasten. Als je het als een modern gastenboek beschouwd, lijkt het dwaas om die gelegenheid niet te baat te nemen. De mogelijkheden om om alles naar uw wens te personaliseren tot iets wat uniek is.

3) Je gasten besteden geen uren aan online inspiratie

Voor jongere mensen ligt de lat al hoog vanwege het feit dat ze zijn opgegroeid met aanraakschermen, swipen en instant resultaat. Een traditionele foto booth is voor hen als gesneden brood. Het gaat hen al gauw vervelen als die niet vol zit met technische snufjes. Maar uw oudere familieleden en gasten zullen de traditionele foto booth waarschijnlijk nog steeds heerlijk en leuk vinden. Hou daar rekening mee bij de keuze van het toestel. Ze kunnen de dag van vandaag allemaal een foto maken en printen. Als je gaat kijken naar meer geavanceerde toestellen is het aanbod al een heel stuk dunner gezaaid.

4) Niet iedereen is trendgevoelig

Mocht je denken dat een foto booth het coolste ding ooit zal worden en dat geen van je gasten dat ooit eerder heeft gezien, heb je misschien een reality check nodig. We kunnen wel het verschil maken door de vorm van de fotobooth, achtergronden en andere vormen van beleving te combineren. Sommige elementen van uw bruiloft zullen persoonlijk en uniek zijn, maar vele anderen zullen deel uitmaken van grotere tradities voordat ze alomtegenwoordig zijn.

5) Elke foto booth is anders, en ook weer niet

De sfeer bij elk feest is zo anders. De inkleding van de dag ,de locatie, de keuze van de auto, de taart, wie zit bij wie, wat heeft wie aan enz…Sommige mensen staan iet stil dat zowel de fotobooth, de props en de omgeving in dezelfde stijl kunnen uitgevoerd worden. Daarom heeft ShareYoursmile geen enkele dezelfde fotobooth. 

Samengevat: Ook al zijn we bijna 2019…we zijn er vrij zeker van dat niemand het beu is om foto’s van zichzelf te maken. Kijk naar het succes van Instagram.

Meer informatie over de toekomst van de foto booth? Wij helpen u graag verder

About the Author

Wim Mussche
Wim Mussche is zaakvoerder van Notion technologies bvba. Dit bedrijf specialiseert zich sinds 2002 in online marketing. De laatste jaren zijn de activiteiten meer toegespitst op de evenementen branche. Dit resulteerde in nieuwe diensten zoals ShareYourSmile.

Comments are closed.