Kantoor Antwerpen: 0477/ 693 316         Kantoor Gent: 0496/ 529 232

Animated GIF fotobooth

Graphics Interchange Format

Bij de animated GIF is het resultaat geen video, maar een reeks foto’s die na elkaar worden gemonteerd om zo een bewegend beeld te krijgen.

Fotobooth gebruiken als gif booth Shareyoursmile

animated GIF aanmaken,delen en verspreiden

Voorgrond en achtergrond

GIF photo booth met statische achtergrond

Wil je kiezen voor een statische achtergrond, dat kan met onze GIF photo booth. Daarbij bewegen de onderwerpen, maar staat de voorgrond en achtergrond stil.

Met bewegende achtergrond

Je kan ook verder gaan en kiezen voor een combinatie met een green screen. Daarbij krijgt elke foto die wordt gemaakt een andere achtergrond. Resultaat hiervan is dat de achtergrond ook mee gaat bewegen.

Met geanimeerde voorgrond

Ook de voorgrond kan worden geanimeerd. Denk daarbij aan confetti die dwarrelt of vlinders die voorbij vliegen. Dit gebeurt door een vooraf opgenomen animatie als overlay bovenop de foto te leggen.

Animated GIF fotobooth van Shareyoursmile

Content delen

Eén, twee, drie, vier, …

De fotobooth maakt met de DSLR camera minimum 4 kwalitatieve foto’s. Hiermee stelt de gifmaker de animated GIF samen. Vervolgens krijgt de gebruiker een print met daarop de 4 frames volledig in uw huisstijl. Het kan uiteraard ook puur digitaal, zonder print dus.

Delen op social media

Er zijn drie mogelijkheden om te delen op sociale media. Ten eerste kan je de GIF laten versturen naar de sociale media account van de gebruiker. Ten tweede kan u er voor kiezen om alles centraal naar uw Facebook album te sturen.

Delen via email

Als laatste mogelijkheid kunnen uw gasten de GIF ook opgestuurd krijgen via email. Daarvoor dienen ze eerst hun email adres invullen. Zo heb je tegelijkertijd ook nuttige informatie ingewonnen.

Toon het resultaat op groot scherm

Je kan er ook voor kiezen om de GIFs op een scherm of via een projector te laten zien in de zaal of op andere plaatsen. ShareYourSmile zorgt voor het nodige materiaal.

sociale media optie fotobooth bij shareyoursmile

De GIF booth is te verkrijgen op de volgende toestellen

Toestellen en randapparatuur:

  • Industrial Black
  • Retro
  • Kiosk
  • Publibox
  • Blackbox
  • Woody

Bel shareyoursmile kantoor Gent

Animated gif creator Tips & tricks

Praktijk ervaring

Vraag zeker naar onze ervaring met het delen en tonen van de content!

ShareYourSmile pedia

Wat is animated GIF? Animated GIF staat voor bewegende “Graphics Interchange Format. Het is een grafische afbeelding die vooral gebruikt wordt in een webbanner, op sociale media, op presentaties enz…Het is een bewegende variant van de gewone statische GIF. Eén bestand bevat een aantal afbeeldingen die worden gerangschikt in een bepaalde volgorde.Een animated GIF kan eindeloos herhaald worden of er kan een soort van bediening aan worden toegevoegd worden voor start en stop.