Kantoor Antwerpen: 0477/ 693 316         Kantoor Gent: 0496/ 529 232

Lip sync fotobooth

Lip Sync, puur vermaak

Lip Sync zorgt er voor dat playbacken op een feest altijd “fun” is. Het maakt niet uit of je kunt zingen of niet, het gaat vooral over puur vermaak.

Lip sync uitbreiding op fotobooth Shareyoursmile

samen professioneel playbacken

Samen playbacken

Aan de Lip Sync photo booth playbacken je gasten samen op bekende liedjes. Dit zorgt gegarandeerd voor hilarische momenten. Wil je iets leuks. Dan is deze optie zeker de moeite. Zingen is een universele taal. Zelfs voor de meest timide mensen.

Social media

Na hun top optreden kunnen je gasten hun video opladen naar hun favoriete sociale media netwerk zoals Facebook en Twitter. Om geen inlog problemen te hebben en de wachttijden aan de photo booth te beperken adviseren wij om de video’s op uw eigen Facebook album te laten toekomen. Dit gebeurt volledig op de achtergrond zonder dat iemand er iets van merkt.  De gebruikers kunnen de foto’s dan delen vanop uw Facebook album.

Lip Sync video booth ShareYourSmile

Professioneel licht en geluid

We kunnen van de huur van de lip sync photo booth opbouwen als een echte attractie. Wij bieden u een professionele geluidsinstallatie en extra belichting. Zelfs een groen scherm met bewegend beelden behoort tot de mogelijkheden. Wij kunnen ook zorgen voor de nodige attributen zoals een nep-microfoon, brillen, hoeden, een gitaar, brillen, pruiken enz… Het moet toch echt lijken of niet?

Playlist

U stelt zelf de playlist samen die zal gebruikt worden tijdens je feest. Deze playlist wordt ingeladen in ons systeem. Je gasten kunnen via het aanraak scherm kiezen welk nummer ze verkiezen. Net zoals bij een jukebox.

microfoon voor lip-sync photo booth shareyoursmile

De lip sync photo booth is te verkrijgen op de volgende toestellen

ShareYourSmile pedia

Wat is Lip Sync?:  Lip Sync is vooral bekend van de Lip Sync Battle op de tv zender Spike. Het wordt gepresenteerd door LL Cool J en met van kleurrijke commentaar voorzien door Chrissy Teigen.