Kantoor Antwerpen: 0477/ 693 316         Kantoor Gent: 0496/ 529 232

hoe gratis email adressen verzamelen

hoe gratis email adressen verzamelen

Een verborgen parel

Emotie leidt tot actie

Een e mail campagne is nog steeds veruit de snelste en goedkoopste vorm van communiceren met uw klant. Het leidt meestal tot meer verkeer naar je website en een verhoging van aantal klanten en omzet.
E mailadressen verkrijgen en de CRM database zuiver houden staan bij elk bedrijf hoog op de agenda.

Hoe kom je aan gratis email adressen?

De meest gekende manier om e mailadressen te verkrijgen is ze aan te kopen of te huren. Dat is soms een riskante onderneming en levert zonder kennis van zaken vaak frustratie en tijd (en dus ook geld) verlies op.

e mailadressen verzamelen

Mailadressen kopen?

Sommige gegevensbestanden bevatten grotendeels info(at) e mailadressen waarvan je nooit weet wie uw mailing te zien krijgt. Daardoor is uw e mail campagne een maat voor niets.

Er is een eenvoudige oplossing

Gebruik ShareYourSmile photobooth als email verzamel machine. Volledig in regel met de opt-in wetgeving EN met een beloning voor de gebruikers achteraf!

Photobooth als contactmoment

Elk contact met klanten en prospecten kan een e-mail adres opleveren. Denk bijvoorbeeld aan een evenement ( klantendag, beursdeelname, product voorstelling, …) waar onze photobooth staat opgesteld.

Aantrekkingskracht

Door de aantrekkingskracht van Shareyoursmile heeft men direct interesse en is men bereid om daar tijd voor te maken.

De photobooth verpakt uw boodschap

Door de photobooth in te kleden met uw publiciteit zorgt u voor een perfect verhaal en stelt u de klant op prospect op zijn of haar gemak. Zo wordt e mailadressen verzamelen voor iedereen een leuke bedoening.

Beloon de mensen

Als beloning voor het invullen van hun email adres zal de photobooth de foto uitprinten en kan de gebruiker die als souvenir meenemen. Intussen is de machine bezig met het doorsturen van de foto naar het email adres.
Als u zorgt voor een duidelijke “call to action” op de foto, is de kans groot dat de gebruiker nog eens op uw website langskomt. Zo blijft uw merk langer “top of mind”

Stel u in regel met de wettelijke bepalingen

Laat uw klanten weten dat ze door het invullen van hun email adres toestemming geven om nieuwsbrieven te ontvangen en dat hun email adres alleen daarvoor zal gebruikt worden.
Photobooth plaatst een knop met link naar de disclaimer van uw bedrijf.

Het stuit geregeld op een njet

Niemand geeft graag zijn e mail adres af aan een bedrijf dat men niet kent. Daarmee geeft men aan dat men liever niet overladen wordt met email berichten.
Het gebeurt ook vaak dat mensen niet hun primair adres afgeven, maar een adres dat ze niet zo dikwijls bekijken. Door ShareYourSmile te gebruiken is dit opgelost.

Meer informatie over e mail adressen verzamelen? Wij helpen u graag verder

Tips

  • Vertel waarom je naar het email adres vraagt.
  • Leg duidelijk de meerwaarde uit. Bvb “ U krijgt wekelijks interessante weetjes over…”
  • Het is gewoon beantwoorden aan de verwachtingen en vertrouwen teruggeven
  • Een tikfout is snel gebeurd. Photobooth controleert de juiste samenstelling van het email adres

ShareYourSmile Pedia

Wat is Opt-in? Opt-in valt onder de Europese wetgeving. Het moet de consument en zakelijke gebruiker beschermen tegen email spam.
Opt-in betekent dat de toestemming van de ontvanger wordt gevraagd voor het verzenden van berichten naar zijn mailbox.

About the Author

Wim Mussche
Wim Mussche is zaakvoerder van Notion technologies bvba. Dit bedrijf specialiseert zich sinds 2002 in online marketing. De laatste jaren zijn de activiteiten meer toegespitst op de evenementen branche. Dit resulteerde in nieuwe diensten zoals ShareYourSmile.

Comments are closed.