Kantoor Antwerpen: 0477/ 693 316         Kantoor Gent: 0496/ 529 232

Interactieve photo booth

Interactieve photo booth

Gastenboek, enquêtes en wedstrijden

Enquête als instrument

Een enquête is een veelgebruikt instrument om inzicht te krijgen in de behoeften van je doelgroep. Enkele uitgekiende vragen zijn meestal al voldoende om bepaalde voorkeuren uit te sluiten of te bevestigen. Denk daarbij ook aan een gastenboek waarbij de boodschap wordt opgenomen en kan worden gedeeld op sociale media en in de cloud.

Overtuigen met photo booth

Klanten en prospecten overtuigen en beïnvloeden. Daarmee zijn bedrijven dagelijks bezig. Daarbij komt er een stuk psychologie te kijken, net als zou je daar mensen persoonlijk over aanspreken. De Photobooth vervangt geen persoonlijke enquêteur, maar maakt gebruik van dezelfde technieken die daar worden toegepast.

Photobooth als enquêteur

Er is internationaal onderzoek gedaan naar het invullen van een enquête. Door het stellen van een specifieke eerste vraag, gericht op de persoonlijkheid spreek je direct aan op het zelfbeeld van de ondervraagde.

Shareyoursmile adiviseert

Dit principe kan ook heel goed toegepast worden in onze photo booth. Shareyoursmile helpt je mee de juiste enquête samen te stellen. Met een representatief staal van je doelgroep kom je al een heel eind.

Valt er iets te winnen?

Shareyoursmile kan volledig autonoom een wedstrijd beheren. Hij kiest ook zelf op een volledig willekeurige manier een winnaar uit en print ook een specifieke boodschap uit op de foto van de winnaar. Dit zorgt voor een uniek exemplaar.

Meer informatie over interactieve photo booth? Wij helpen u graag verder

About the Author

Wim Mussche
Wim Mussche is zaakvoerder van Notion technologies bvba. Dit bedrijf specialiseert zich sinds 2002 in online marketing. De laatste jaren zijn de activiteiten meer toegespitst op de evenementen branche. Dit resulteerde in nieuwe diensten zoals ShareYourSmile.

Comments are closed.