De hyper mobiele foto en video booth

iTraveler bij Garage Troch

Er is weinig tijd om op of af te bouwen? moet de photobooth op een beperkte ruimte worden geïnstalleerd? Dan is de iTraveler de juiste keuze.

icoon eenvoudig te transporterenBelangrijkste eigenschappen van de iTraveler: lichtgewicht – snelheid – veelzijdig

Wat maakt de iTraveler zo speciaal?

  • Lichtgewicht: De kooi van dit toestel is volledig uit aluminium vervaardigd. Zowel de grondplaat, de holle steunen als het fotobooth meubel zelf is er bijzonder aandacht besteed aan elke gewicht besparing. Zonder inbreuk te doen aan de stevigheid of ergonomie.
  • Super veelzijdig: Zoals veel van onze toestellen is ook de itraveler voorzien van een eigen telecommunicatie systeem. De frontplaat en rugplaat kunnen worden voorzien van uw eigen publiciteit. De photo booth is ook voorzien van een programmeerbaar indirect LED licht. Dit toestel kan eenvoudig worden omgebouwd tot een babbelbox, GIF booth of aangesloten worden op het internet of projectie.
  • Snelle montage: Voor transport wordt de grondplaat aan de rug van het toestel gemonteerd. Over het geheel wordt een flexibele hoes getrokken. Doordat de fotobooth is voorzien van wielen is het mogelijk om op plaatsen te komen waar een ander toestel problemen zou ondervinden.

Een klant vertelt over de itraveler photo booth:
Wij werden last minute ons uit de nood geholpen. Tijdige levering van de iTraveler, installatie ter plaatse en ophalen. Goede prints en leuk logo op elke foto. Tijdens het evenement brak de zon door zodat de resolutie moest aangepast worden. Dit hebben ze gewoon opgelost door op afstand in te loggen. Super service, top! De Paterstraat Turnhout

Niet gevonden wat u zocht?

Loading

VERZENDEN

Uw bericht werd met succes verzonden. Bedankt.

REFRESH

Wacht niet tot morgen. Praat vandaag nog met één van onze medewerkers en verneem wat de mogelijkheden zijn van onze photoboots en babbelboxen.

We zijn er bijna

We hebben enkele belangrijke detals nodig om beter te begrijpen hoe wij u het best kunnen helpen.

Vertel ons meer over het project dat u wil realiseren. Dit is belangrijk om zo het juiste team op uw project te kunnen zetten.

  • Persoonlijke details.
  • Wat is uw budget?
  • Diensten