Kantoor Antwerpen: 0477/ 693 316         Kantoor Gent: 0496/ 529 232

Fotomarketing

Tastbaar en gepersonaliseerd

Fotomarketing, onontbeerlijk onderdeel van evenementen marketing.

Wat is fotomarketing?

Fotomarketing is de laatste jaren uitgegroeid tot een onontbeerlijk onderdeel van evenementen marketing.

Waarom wint dit fenomeen aan belang?

Het heeft te maken met het feit dat bedrijven steeds op zoek zijn naar nieuwe methodes om de juiste doelgroep te bereiken. Wanneer men voor de keuze staat heeft beeld (statische foto of bewegende gif of video) vele voordelen op tekst of andere vormen van communicatie.

Vraag meer info

Brand partner

 • target market: schakel ons in vanaf de pré fase en ontdek de voordelen.
 • strategy: hoe gedetailleerder wij op de hoogte zijn van de strategie, hoe meer toegevoegde waarde
 • innovation: streven naar vernieuwing, ervaringen bieden die nergens anders reeds zijn toegepast
 • marketing: steeds benieuwd naar de doelstellingen van marketing en andere belanghebbenden
 • advertising: bewegend beeld wordt perfect gecombineerd met verschillende vormen van out of home advertising
 • customers: samen de juiste mix samenstellen en de juiste klant profileren
 • awareness: ultiem doel van onze activiteiten. Prospecten bewust maken en omzetten naar trouwe klanten

Hoe moet je beeld op een correcte manier aanwenden?

Aanwezig zijn op evenementen heeft al een groot voordeel. De mensen uit je doelgroep zijn fysiek aanwezig en kunnen al hun zintuigen gebruiken. Elke persoonlijke ontmoeting is de uitgelezen kans om al die zintuigen te prikkelen. Vervolgens kan men de mensen “face to face” overtuigen van de meerwaarde van je product of dienst. Daardoor zullen personen die een positief gevoel overhouden aan je ontmoeting sneller bereid zijn om samenwerking te overwegen.

ShareyourSmile voor uw activatieEen streep voor op traditionele marketing

In tegenstelling tot de meer traditionele marketing technieken wordt dit door bezoekers als minder storend ervaren. Voorwaarde is dat het goed wordt uitgevoerd. Doordat het herkenbaar is en vertrouwd overkomt worden mensen niet uit hun comfort zone gehaald. 

Fotobooths in het digitale tijdperk

Men zou kunnen zeggen “maar iedereen heeft toch een smartphone om foto’s te maken en aan iedereen te laten zien? Het klinkt tegenstrijdig, maar in dit digitaal tijdperk hechten mensen meer en meer aandacht aan tastbare herinneringen. Een fotoprint wordt minder snel weggegooid dan flyers of folders. Het is persoonlijk en uniek en werkt effectiever. Omdat één fotoprint al vaak door meerdere mensen wordt bekeken. Kortom, het maken van de foto, printen en meegeven wordt altijd als een verrassende en sympathieke geste ervaren. Uw reclameboodschap neemt men er graag bij. 

fotomarketing inzetten voor merk activatieHoe kom je als bedrijf boven het maaiveld uit?

Hoe unieker hoe beter is hier het credo. Je staat namelijk niet alleen op het evenement. Je doelgroep wordt continue bestookt met andere reclame boodschappen die hetzelfde aanprijzen. Gevolg is dat je tijdens het evenement de aandacht moet opeisen. De kunst is om  bezoekers aan jou te laten hechten. De kans is groter dat ze voortaan alleen nog maar dat ene producten dienst willen kopen of huren.

Een ideaal medium

Fotomarketing kan zelfs de saaiste stand omtoveren in DE unieke beleving die zich onderscheidt van alle andere. Een afbeelding waarop uw klant staat is de perfecte “give away” en het ideale medium voor uw logo of reclameboodschapHet is immers een tastbaar, persoonlijk souvenir met uw branding erop, dat  bij uw klanten gegarandeerd een prominente plaats krijgt op elk bureau of in elke huiskamer

voorbeeld confidentiële enveloppes voor sponsors ShareyoursmileEnkele toepassingsgebieden:

Sponsoring evenement: 

Bij deze vorm van promotie betaal je als sponsor geld om je product of dienst te mogen voorstellen. Je vormt een groep  samen met bedrijven die interesse hebben in dezelfde doelgroep. De doelgroep wordt aangebracht door de organisator. In plaats van te werken met gadgets of flyers, kan je overwegen om fotomarketing te integreren in de boodschap die je wil meegeven. Dit betekent tevens een besparing op drukwerk. 

Eigen evenement:

Een evenement dat door je bedrijf zelf wordt georganiseerd volgt een geheel eigen draaiboek. Daar heb je geen belemmeringen om je ideeën vorm te geven en uit te werken.

we believe in making a difference, shareyoursmileWat kan ShareYourSmile voor u doen?

We werken geregeld met grote merken en marktleiders aan innovatieve, interactieve on-site marketingcampagnes. Dit doen we met behulp van op maat gemaakte:

 •  foto – en  video  booth oplossingen
 • speciale projectie technieken
 • uitgebreide automatisering.

Foto marketing plaatst de Fotobooth meer centraal

In plaats van een fotobooth te beschouwen als rand animatie plaatsen we de photo booth meer centraal. Zo maken we een complete beleving van elk evenement of elke beursdeelname. Dit zorgt gegarandeerd voor een groot bereik. Shareyoursmile fotomarketing heeft alles in huis om je doel te bereiken. Met aandacht voor positieve return on investment (ROI). Wanneer het gaat om branding in ons visuele, non-stop informatietijdperk, kost het wat extra creativiteit om opgemerkt te worden.

Unieke aanpak

Bij Shareyoursmile pakken we anders aan. Wij werken nauw met je samen om ideeën en inspiratie aan te brengen. Samen plannen we een eigen creatieve visuele activering. Daarbij leggen we de focus op creatieve visuele branding, gastervaring en activering. Daarmee veranderen we de manier waarop de klant je merk ervaart. Geef je gasten enkele geweldige herinneringen om mee naar huis te nemen, deel ze en laat ze delen op sociale media zoals Twitter en Facebook. Zo maak je van passanten echte merk ambassadeurs.

Neem zeker eens een kijkje naar ons Bmax systeem voor de modulaire beursstand

merk activatie oreo donut met Shareyoursmile fotomarketingsamen met merk activatie, een perfect huwelijk.

Activeren gaat verder dan je merk onder de aandacht van je publiek brengen. Het neemt de volgende stap in het oproepen van echte emotie door ervaring. Het is meer dan een hype. Een cruciaal onderdeel van elke merk activatie is het bevorderen van sterke sociale media-activiteit. Succes is niet beperkt tot het individu dat op een bepaald moment je merk ervaart. Je boodschap en daarmee je merk verspreidt zich naar al hun volgers, zelfs tot ver buiten het evenement. 

Getuigenis in real time

Er is geen betere getuigenis dan wanneer je vrienden of vrienden van die vriend op Twitter of facebook zien hoe leuk je het hebt op je stand of evenement. Wij bieden diverse hulpmiddelen aan zoals fotobooths, social media walls, 3d video projectie, professionele fotografen enz…Zorg voor pakkende hashtags en wij zorgen voor info en branded content die aanspreekt en volop gedeeld wordt

custom design creaties fotobooth ShareyoursmileOntwerp een winnende marketingstrategie en zorg voor meer  “brand exposure”, leads en loyale klanten!

ShareYourSmile brengt ongeëvenaarde ervaring, uitgebreide vakkennis en innovatieve technologie. Op die manier kunnen we resultaten garanderen die je verwachtingen overtreffen. Wij bieden je “best practices en ideeën om je op weg te helpen naar uw volgende succesvolle evenement. Hierbij de stappen die we daarbij volgen. 

 1. Branding (uw merk in de kijker zetten)

Creëer een 360-graden merkervaring met aangepaste branding en naadloze integratie met uw campagne of thema.

Gebruik op maat gemaakte Photo Booths om uw evenement naar het volgende niveau te tillen.

Onze specialiteit is het werken met merken om creatieve, unieke en op maat gemaakte fotobooths  voor bedrijfsevenementen te ontwikkelen. Zowel het type flitspaal als gesloten systemen. Onze Bmax reeks kan volledig worden geïntegreerd in modulaire standenbouw. Dankzij ons systeem komt elk creatief concept tot leven in het interieur van je stand. We hebben de nodige tools en kennis om elke visie te creëren of te integreren met elke campagne.

2) Engage ( mensen betrekken in je verhaal)

Trek potentiële klanten aan en betrek ze op nieuwe en opwindende manieren om klantentrouw op te bouwen.

Hoe betrek je potentiële klanten voor een hogere ROI, criteria?

 • blijvende indruk maken
 • leuke interactieve activiteit
 • meeslepende onvergetelijke ervaring
 • interactiviteit

3) Sociale interactie

Maximaliseer het bereik en koppel je persoonlijke evenement aan de online sociale wereld.

Ideeën. Kies voor gecentraliseerde systemen waarbij content wordt gegroepeerd op het eigen netwerk. Een andere manier is om deelnemers hun gedepersonaliseerde boodschap via de eigen online Twitter of Facebook account te laten delen.

Wie is ShareYourSmile?

Notion technologies bvba en Laurent Tombeur photography. zijn eigenaar van dit merk. Deze samenwerking biedt altijd de perfecte synergie tussen fotografie, marketing en technologie. 

Trendsetter

Wij zijn constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden van fotomarketing. Door alles in eigen huis te bedenken, te ontwikkelen en te commercialiseren hebben we inmiddels een grote voorsprong op de rest van onze concurrenten uitgebouwd. De kracht van fotomarketing bewezen we al meermaals tijdens tal van toonaangevende projecten. Wil je de impact van jouw merk of campagne via fotomarketing ook vergroten? Neem contact op met de expert in foto- en video marketing. Wij helpen met info, advies en implementatie van elke activatie of evenement.