Kantoor Antwerpen: 0477/ 693 316         Kantoor Gent: 0496/ 529 232

multi level marketing

multi level marketing

Online en offline versterken

Multi Level Marketing; Toepassingen die gebaseerd zijn op één platform zullen in de nabije toekomst onherroepelijk verdwijnen. “Shareyoursmile” photobooth speelt in op de vraag naar mobiele content. De moderne gebruiker neemt zijn scherm mee en de toepassing moet volgen. Met onze geïntegreerde aanpak bieden wij op één en dezelfde plaats zowel een instant sharing van online content als “printed content” aan.

Instant sharing van  foto’s en video’s

Toepassingen die gebaseerd zijn op één platform zullen in de nabije toekomst onherroepelijk verdwijnen. “Shareyoursmile” photobooth speelt in op de vraag naar mobiele content. De moderne gebruiker neemt zijn scherm mee en de toepassing moet volgen. Met onze geïntegreerde aanpak bieden wij op één en dezelfde plaats zowel een instant sharing van online content als “printed content” aan.

Continu springen van online naar offline en terug

Het is net de doos van Pandora die je opentrekt. Online communicatie wordt gedeeld op internet en de sociale media kanalen.

Call to collaboration

Foto’s met een duidelijke “call to collaboration” vinden hun weg naar het kantoor of privé van de bezoeker.
Foto’s kunnen publiek worden getoond via onze sociale media walls

platformen mogelijkheden

Eigen website

De foto’s die worden gemaakt met de photobooth kunnen enkele seconden later ook worden bekeken op uw eigen website. Thuisblijvers worden op die manier ook betrokken.
Wij leveren hiervoor een html widget  voor live stream aan die eenvoudig in één van uw pagina’s wordt geplaatst. Dit maakt de content beschikbaar en zorgt voor meer bezoekers op uw website en een hogere Google ranking.

Facebook pagina

Op jouw vraag maken wij een tab aan op de tijdlijn van je Facebook pagina. Daar stuurt de toepassing de foto’s naartoe d.m.v. een live stream. Bezoekers van uw Facebook pagina kunnen de foto’s taggen, delen en voorzien van commentaar. Met als resultaat nog meer bezoekers.

Social Media Wall

Foto’s uit de photobooth kunnen worden doorgestuurd naar sociale media schermen die kunnen worden opgesteld zowel in de buurt als binnen elke Digital signage oplossing wereldwijd.
Het openbaar maken en vertonen van foto’s heeft een enorme impact. Dat is sociale media in het kwadraat met “Shareyour smile”.

Online magazine

Een extreme vorm van real time content is dat de foto’s die worden gemaakt automatisch terechtkomen in een online magazine, korte tijd nadat die zijn gemaakt. Deze oplossing wordt door Notion technologies geleverd.
Heb je vragen over live stream? Wij helpen u graag verder.

Niet enkel voor evenementen

In feite is elke ontmoeting met een klant een evenement. Een duidelijke trend die wij waarnemen is dat bedrijven deze merkbeleving doortrekken van hun expositie stand, showrooms, bedrijfskantoren, verkooppunten ed. “Shareyoursmile” photobooth geeft een antwoord op deze trend door toestellen op meerdere plaatsen in te zetten, en centraal te beheren.

Meer informatie over multi level marketing? Wij helpen u graag verder

About the Author

Wim Mussche
Wim Mussche is zaakvoerder van Notion technologies bvba. Dit bedrijf specialiseert zich sinds 2002 in online marketing. De laatste jaren zijn de activiteiten meer toegespitst op de evenementen branche. Dit resulteerde in nieuwe diensten zoals ShareYourSmile.

Comments are closed.