Kantoor Antwerpen: 0477/ 693 316         Kantoor Gent: 0496/ 529 232

Magic mirror booth – Selfie mirror

De spiegel die verbaast

Ben jij de volgende die in onze spiegel kijkt?

Vrijblijvende offerte

Wat is een magic mirror?

De magic mirror booth is de volgende hype

De magic mirror booth is de volgende hype. Een bewijs dat de technologie niet stil staat. Daarmee zetten we met deze selfie spiegel een stap verder in de evolutie. Maar wat is nu het verschil met een gewone fotobooth? Dat gaat als volgt te werk. Eerst neemt de gebruiker plaats voor het toestel. Vervolgens drukt hij kort op de voetpedaal. Vervolgens start alles automatisch op. En dan is er dat magisch moment. Van achter de spiegel gaat de flits af. 

Le moment suprême

Tijdens de shoot verschijnt de foto op het grote scherm. Ten slotte wordt de foto gemaakt en komt de print uit de machine. Kies je voor het PLUS pakket, dan kunnen uw gasten ook gebruik maken van de Cre-Art.  Dit is een afzonderlijk toestel dat los staat van de magic mirror photo booth, Aan deze machine kunnen de eerder gemaakte foto’s voorzien worden van allerlei creatieve extra’s.

De unieke eigenschappen van de photobooth spiegel

Automatisch

De spiegel werkt volautomatisch. Van zodra je de voetpedaal kort indrukt. Vanaf dan hebben de gasten maar één ding te doen.

Veelzijdig

Er is voor iedereen wel iets te vinden. Van moderen tot rustiek. Romantisch of ingekleed in een bepaald thema.

Herkenbaar

Iedereen staat dagelijks voor een spiegel. Daarom is het heel herkenbaar.

Afmetingen

De spiegel meet 80 cm (breedte) bijmeer dan 2 meter (hoogte). Daarmee is deze spiegelbooth de grootste op de markt.

Schermgrootte

Achter de spiegel zit een super groot industrieel scherm van 46 inch. De 2500 nit (cd/m2) zorgen voor een zeer grote lichtopbrengst ( ter vergelijking: uw tv in huis heeft ca 500 nit).

Internet verbinding

Volledig onafhankelijk van de infrastructuur van de locatie of feestzaal. De machine heeft een Internet verbinding met 4G en wifi aan boord.

Labo printer 300dpi

U mag een perfect print resultaat verwachten. Dit dankzij een professionele labo printer met 300 dpi. Wij leveren super glanzend papier.

DSLR fototoestel

Digitale reflex camera van 18Mpx met verwisselbare lens. Afhankelijk van de omstandigheden plaatsen wij de juiste camera en lens.

Ingebouwde flits

Permanent licht en ingebouwde flits. Dit was een technische uitdaging. Toch zijn we er in geslaagd om dit waar te maken.

Uw spiegel fotobooth:
kiezen uit drie standaard pakketten
zelf samenstellen
 

STARTER pakket; meer dan gewoon basic

 • Huur toestel: Bij het starter pakket huurt u het toestel voor maximum 12 uur. De spiegel booth wordt bediend door middel van een voetpedaal. Van zodra de voetpedaal kort wordt ingedrukt verloopt alles automatisch.
 • Print formaat en kwaliteit: U heeft recht op maximum 800 strips (5 cm bij 15 cm). De foto's worden gemaakt met een DSLR camera en worden geprint in hoge kwaliteit 300dpi op glanzend luxe papier
 • Grafisch ontwerp: Wij nemen het ontwerp van de print en het startscherm voor onze rekening.
 • Diensten: Wij transporteren de machine naar uw locatie. Vervolgens plaatsen wij de selfie mirror, wordt die degelijk getest en in gebruik genomen. U heeft recht op het gebruik van onze helpdesk tot 01:00 's nachts.
 • Attributen: Wij leveren voldoende prop stokjes. Daarbij houden we rekening met het type feest en thema.

REGULAR pakket; met tal van attributen

  • Huur toestel: Bij het starter pakket huurt u het toestel voor maximum 12 uur. De photobooth spiegel wordt bediend door middel van een voetpedaal. Van zodra de voetpedaal kort wordt ingedrukt verloopt alles automatisch.
  • Print formaat en kwaliteit: U heeft recht op maximum 800 strips (5 cm bij 15 cm) OF 400 prints 10 cm bij 15 cm. De foto's worden gemaakt met een DSLR camera en worden geprint in hoge kwaliteit 300dpi op glanzend luxe papier
  • Grafisch ontwerp: Wij nemen het ontwerp voor onze rekening van de print en de vier schermen die elkaar opvolgen.
  • Diensten: Wij transporteren de machine naar uw locatie. Vervolgens plaatsen wij de selfiemirror, wordt die degelijk getest en in gebruik genomen. U heeft recht op het gebruik van onze helpdesk tot 01:00 's nachts.
  • Attributen: Wij leveren voldoende prop stokjes en houden rekening met het type feest. Ook het thema en de stijl worden als basis genomen
  • Houten kader Het is altijd hilarisch als je gasten hun hoofd door een kader steken. Die hilariteit zie je ook terug op de print. Dit is steeds een leuk extra gebleken.

PLUS pakket; het neusje van de zalm

  • Huur toestel:Wil je een TOP magic mirror photobooth huren? Het neusje van de beste zalm? Dan is PLUS onze topper. Bij het PLUS pakket huurt u het toestel voor maximum 12 uur. De spiegel booth wordt bediend door middel van een voetpedaal. Van zodra de voetpedaal kort wordt ingedrukt verloopt alles automatisch.
  • Print formaat en kwaliteit: U heeft recht op maximum 800 strips (5 cm bij 15 cm) OF 400 prints 10 cm bij 15 cm. De foto's worden gemaakt met een DSLR camera en worden geprint in hoge kwaliteit 300dpi op glanzend luxe papier
  • Grafisch ontwerp: Wij nemen het ontwerp voor onze rekening van de print en de vier schermen die elkaar opvolgen.
  • Diensten: Wij transporteren de machine naar uw locatie. Vervolgens plaatsen wij de spiegel samen met de Cre-Art, wordt die degelijk getest en in gebruik genomen. U heeft recht op het gebruik van onze helpdesk tot 01:00 's nachts.
  • Attributen: Wij leveren voldoende herbruikbare props en houden rekening met het type feest. Wij maken voor u een perfecte selectie uit onze omvangrijke stock aan attributen.
  • Houten kader: Niets zo leuk als je hoofd door een kader steken, en het geeft nog een mooi effect op de foto.
  • Cre-Art: Bij het plus-pakket krijgt u nog een toestel bij. Via de Cre-Art kunnen uw gasten hun foto terug oproepen en creatief aan de slag gaan.

Stel zelf uw pakket samen

Waar kan je de spiegel booth plaatsen?

De fotospiegel wordt ingezet op feesten en evenementen waar het net iets meer mag zijn. Voorbeeld hiervan zijn privé feesten zoals trouwpartijen, openbare evenementen, activaties, beurzen, enz…

Inkleding

Onze prijs kwaliteit is één van de beste. Zelfs het starter pakket is veel meer dan basic. Je zoekt naar een onvergetelijke ervaring? Uitgebreid en veelzijdig. Enerzijds kies je uit verschillende thematische achterwanden. Anderzijds zijn een greenscreen en extra belichting toppers. Bloemen decoratie, bekleding met afzetpaaltjes zijn veel gebruikte aanvullingen.

Meer en langer

Een ander argument om voor extra's te gaan. Bijvoorbeeld kunt u kiezen voor extra papier of dikker papier. Niet elke printer kan dik papier aan. Evenals meer foto's of poses op je print. Heb je dit al eens gezien? Foto's van bruid en bruidegom levensgroot op een wafel paneel. Aarzel niet om uw creatieve ideeën aan ons voor te leggen. In onze werkplaats is veel mogelijk om de digital mirror te maken tot iets unieks.

Personeel

Wanneer je zoekt naar professionele begeleiding kunnen wij onze hostess of host aanraden. Voor evenementen die veel complexe apparatuur vereisen voorzien wij technische permanentie. Niet alleen technisch, maar ook een acteur of actrice die je gasten in de maling neemt. Of hen meeneemt in een verhaal. Je feest krijgt direct een totaal andere dimensie.

Zekerheid

Net zoals je je auto verzekerd tegen schade, zo hecht je ook belang aan materiaal van een ander. Van zodra je hebt gekozen welk toestel je neemt is dit de afsluiter. Onze toestellen hebben steeds een hoge graad van betrouwbaarheid en worden nauwgezet onderhouden. Er kan echter altijd iets misgaan. Daarvoor bestaan onze uitgebreide waarborg tot 4:00h 's nachts .

Huren bij een sterk merk

ShareYourSmile doet alles in eigen beheer. Dat komt goed van pas mocht er iets fout lopen. Onze medewerkers kennen deze magische fotospiegel van binnen en van buiten. Wij nemen de regie in handen, van A tot Z.

De foto met een hoge resolutie. Wat is dat?

Is er een verschil tussen de print kwaliteit die wordt aangeboden en hoe bepaal je die?

Een beetje eigenzinnig

We geven het toe. We zijn een beetje eigenzinnig. Dat gebeurde ook bij de ontwikkeling van onze spiegel booth. Net zoals bij al onze toestellen hebben we gekeken naar het optimale gebruiksgemak.

Een Zwitsers zakmes

Sommige toestellen op de markt gaan er prat op dat ze net een Zwitsers zakmes zijn. Een probleem daarmee is dat je niet alle functies tegelijk kan gebruiken. Wij zien het anders. Ten eerste hebben we het fotobooth gedeelte losgekoppeld van de interactieve creatieve beleving. Daardoor kunnen je gasten zich achteraf aan onze Cre-Art uitleven. Op die manier hinderen ze de mensen aan de spiegelbooth niet die met totaal andere dingen bezig zijn.

Veel gestelde vragen

Heb je nog vragen over deze unieke aanpak? Lees dan zeker ons antwoord op de veel gestelde vragen. Kom je er nog niet uit? Stuur ons dan zeker een mailtje.

Waarom een voetschakelaar?

Voetpedaal magic mirror photo booth shareyoursmileAls enige aanbieder van de magic mirror booth werken we met een voetpedaal. Door een korte druk op de pedaal wordt de magic mirror automatisch opgestart. Zo heeft iedereen letterlijk de handen vrij om te poseren voor de foto. De voetpedaal is  fraai ontworpen in hout en metaal.

Waarom het creatieve gedeelte afzonderen?

Na heel wat jaren ervaring is onze filosofie duidelijk. Wij evolueren meer naar twee van elkaar gescheiden toestellen. Creativiteit komt niet op commando. Mensen die opeens een ingeving hebben gaan later terug naar de Cre-Art, zoeken hun foto op en gaan aan de slag met digitaal teken gerij, digitale props, filters enz…

Zijn er nog andere voordelen aan uw toestel?

Er zijn verschillende modellen te huur bij andere bedrijven. Je hebt kleine ronde met een ringlicht rondom. Of een schuine spiegel al dan niet met een flits bovenaan. Er bestaan ook passpiegels met een retro look. De kleine ronde exemplaren zijn beperkt voor wat betreft het aantal mensen dat op het beeld kan. De schuine spiegel en passpiegel zijn geen toppunt van ergonomie. Je moet veel te laag bukken om iets op het scherm te schrijven. Het feit dat die schuin staat is niet om u als gebruiker eenvoudiger te maken. Het is eerder een compromis om geen problemen te krijgen met reflectie tussen foto toestel en de binnenkant van de spiegel. Oké, toegegeven. Onze spiegel is vrij groot, maar dat vinden onze klanten zeker geen nadeel.

Wat bedoel je met de toegang tot de helpdesk?

Tijdens heel uw feest tot 01:00u ‘s nachts heeft u toegang tot onze helpdesk. De operator kan op afstand ingrijpen bij elk software probleem. Daarnaast kunt u deze dienst uitbreiden tot 04:00u ‘s nachts.

Twee foto formaten?

fotoprinter zorgbedrijf antwerpenBij bestelling heeft u de keuze tussen twee formaten. Enerzijds is er 10cm bij 15cm. Die is vergelijkbaar met de prints bij de fotograaf. Anderzijds is er 5cm bij 15cm (strip). Op speciale vraag kan het nog groter, dikker papier, enz.. Maar altijd met een hoge afdruk kwaliteit.

Wat is het verschil tussen permanent licht en flitslicht?

De voordelen van een mix van permanent licht en flitslicht.

Niets zo plezierig als duidelijke afspraken

De spiegelbooth is niet iets wat je op het laatste moment inplant. Het neemt wat plaats in, logistiek zijn er ook wat afspraken te maken. We sommen er voor u een aantal op.

Vloeroppervlak

vlakke ondergrond 1m2

volledige oppervlakte

8 m2

opbouw en afbouw

minimum1 uur opbouw en 30 min afbouw

stroomvoorziening

220V/16amp