Kantoor Antwerpen: 0477/ 693 316         Kantoor Gent: 0496/ 529 232

Enquete opstellen, een schat aan informatie

Enquete opstellen

Enquete opstellen laat je toe om op een laagdrempelige manier gegevens verzamelen.

enquête optie op videobooth en fotobooth Shareyoursmile

Mondeling of via fotobooth

Beperkingen mondelinge enquête

Bezwaren overwinnen

Mensen aanspreken terwijl ze met volledig andere dingen bezig zijn heeft een aantal nadelen. De kans bestaat dat mensen niet durven of willen antwoorden.

Betrouwbaarheid gegevens

Een tweede nadeel is dat de antwoorden veelal onbetrouwbaar zijn omdat men twijfel heeft over de anonimiteit. Je moet als bedrijf al professionele (en dure) enquêteurs inhuren om deze weerstand te overwinnen.

mondelinge enquete nadelen

Voordelen fotobooth enquête

Een digitale schriftelijke enquête kost meer tijd, maar levert betere antwoorden op. Met de fotobooth kunt u uit goed gerichte vragen toch een schat aan informatie halen. Het mooie van deze combinatie is dat de drempel lager is als men ervoor beloond wordt in de vorm van een geschenk (in dit geval de positieve ervaring en de foto). De enquête die op de fotobooth wordt aangeboden kan bestaan uit open vragen of  meerkeuzevragen. Voor een kwantitatief onderzoek ( bevraging naar de feiten) wordt meestal gebruikgemaakt van meerkeuzevragen. Bij een kwalitatief onderzoek (bevraging naar de mening) gebruikt men liever een open vragen systeem.

Na het evenement krijgt u van ons in een excel formulier de antwoorden gedetailleerd opgelost zijn. Vanaf dan kan de opvolging beginnen.

Marketing fotobooth met enquetes, een schat aan informatie

Enquete opstellen. Deze optie is te verkrijgen op de volgende toestellen

Toestellen en randapparatuur:

  • Industrial Black
  • Retro
  • Kiosk
  • Publibox
  • woody
  • black box
  • Ipad staander
  • Ipad retrobox

Nog vragen of benieuwd over shareyoursmile

bel shareyoursmile gent

Tips & Tricks

Mensen correct inlichten over de bedoeling

Een enquete opstellen vraagt wel wat voorbereiding. Vooraleer de fotosessie begint lichten we de gebruikers in over de bedoeling van de enquête, hoeveel tijd die gaat kosten om in te vullen, wie de data beheert. Bij het invullen van de enquête hebben de gebruikers de mogelijkheid om uw disclaimer te lezen. Zo zijn er achteraf geen juridische bezwaren.

Eenvoudig en snel, vraag het email adres

Onze ervaring leert ons dat zo goed als iedereen bereid is om minstens een email adres achter te laten aan de fotobooth. U kunt het verkrijgen van de foto voorwaardelijk maken of de gebruikers vrij laten in hun keuze. Zo goed als iedereen is bereid om de enquête in te vullen omdat dit de voorwaarde is om de foto te kunnen afdrukken. Toon een disclaimer die de gebruiker moet bevestigen.

Gebruik de fotobooth met enquête

Bent u van plan om enquêtes af te nemen en zoekt u naar de verschillende mogelijkheden? Is het doel van de enquête om de mening van iemand te kennen met een aantal eenvoudige vragen? Dan is er voor bestaande systemen zoals info kiosken een veel beter alternatief. Doe het dan met onze fotobooth. Verzamel email adressen, Facebook en Twitter namen of neem enquêtes af.

ShareYourSmile pedia

Wat is een marketing enquête? Dit is een gedetailleerde studie die (in ons voorbeeld) face to face wordt uitgevoerd. De studie van een markt of een geografisch gebied verzameld informatie over de houding, voorkeuren, meningen en tevredenheid bij respondenten.