Kantoor Antwerpen: 0477/ 693 316         Kantoor Gent: 0496/ 529 232

Foto opslaan in cloud database

Foto opslaan in cloud

Foto opslaan in cloud? Een handig systeem om uw fotobooth foto’s op één centrale plaats te bewaren. Van zodra de foto’s op de cloud staan wordt veel mogelijk.

cloud uitbreiding fotobooth en videobooth shareyoursmile

Keuze uit twee systemen

Persoonlijke fotocloud

De persoonlijke fotocloud maakt het eenvoudig om foto’s, video’s en animated GIF’s aan te bieden op uw website. Elke foto krijgt een unieke toegangscode mee. Dit kan in de vorm zijn van een cijfer-letter combinatie of met een QR code. De gebruikers kunnen hun individuele foto’s, video’s of animated GIF’s bekijken op uw website. Van daaruit kunnen ze de foto delen op hun favoriete sociale media kanalen.

Foto opslaan in cloud zorgt voor Meer website trafiek

De landingspagina met daarop de foto’s van uw evenement lokt heel wat mensen naar uw website. Vandaar uit kunt u remarketing of andere campagnes opstarten. Het is een echte magneet die u een hogere positie in zoekresultaten van Google kan bezorgen.

persoonlijke cloud voor opslag foto's shareyoursmile

Publieke foto cloud

De publieke fotocloud werkt op een ander principe. De foto’s die worden gemaakt aan de fotobooth komen terecht op een externe fotowebsite die door ons wordt beheerd. Dit gebeurt volledig in de achtergrond van het systeem zonder dat iemand daar iets van merkt. De foto’s kunnen van daaruit worden gedeeld op sociale media kanalen.

Meer website trafiek dankzij de fotocloud

De landingspagina met daarop de foto’s van uw evenement lokt ook met deze oplossing heel wat mensen naar uw website, of naar de externe fotowebsite. De fotowebsite is geoptimaliseerd voor SEO volgens de laatste trends. Na het evenement krijgt u een statistieken rapport toegestuurd.

publieke cloud voor opslag foto's shareyoursmile

De Cloud optie is te verkrijgen op de volgende toestellen

Toestellen en randapparatuur:

  • Industrial Black
  • Retro
  • Kiosk
  • Publibox
  • woody
  • black box
  • Ipad staander
  • Ipad retrobox

Nog vragen of benieuwd over shareyoursmile

bel shareyoursmile gent

ShareYourSmile pedia

Wat is een QR code? QR code staat voor ‘Quick Response’ code. Je kan het vergelijken met een barcode, maar dan zonder streepjes. Het grote verschil tussen een normale barcode en een QR code is dat dat de QR code commando’s kan bevatten die worden uitgevoerd van zodra deze wordt gescand. Daarnaast kan in een QR code veel meer informatie worden opgeslagen.