Kantoor Antwerpen: 0477/ 693 316         Kantoor Gent: 0496/ 529 232

Greenscreen fotografie met foto-en video

Greenscreen fotografie

Greenscreen fotografie op locatie. Dankzij deze optie krijg je meer scherpte en diepte in je foto’s en video’s. Met de juiste kleur en belichtingstechnieken openen wij een waaier aan krachtige mogelijkheden.

Greenscreen uitbreiding fotobooth en videobooth Shareyoursmile

studio fotografie met green screen

Meerdere achtergronden

Bepaal zelf één achtergrond

Met één achtergrond kan je al een heel andere sfeer scheppen. Het digitaal bestand kan ons worden aangeleverd, of je kan kiezen uit onze ruime foto bibliotheek.

Kies een reeks achtergronden

Aan de fotobooth kan de gebruiker uit maar liefst 6 verschillende achtergronden kiezen. Zo krijg je meer variëteit in de foto afdrukken.  Net zoals bij de vorige methode kan je de digitale bestanden aan ons aanleveren. Uiteraard staat onze foto bibliotheek ook hier ter beschikking.

Greenscreen fotobooth voor gepersonaliseerde achtergrond

Net zoals een greenscreen set

Belichting green key

Om met een greenscreen (greenkey) een goed resultaat te behalen is belichting een zeer belangrijk aspect van het totaal. Daarom plaatsen we extra lampen en flits apparatuur. Op die manier komen we zo veel mogelijk in de buurt van de kwaliteit vergeleken met een permanente greenscreen studio.

Greenscreen studio

Een greenscreen studio is een ruimte waar de lichtomstandigheden optimaal kunnen worden bepaald zonder interferentie van weerkaatsing en schaduwvorming.

blue screen installatie Shareyoursmile

Het greenscreen is te verkrijgen op de volgende toestellen

Toestellen en randapparatuur:

  • Industrial Black
  • Retro
  • Kiosk
  • Publibox

Nog vragen of benieuwd over shareyoursmile

Bel shareyoursmile kantoor Gent

Greenscreen fotografie Tips & tricks

Welke foto’s komen in aanmerking?

Kleurkeuze is bij de achtergrond van zeer groot belang. Daarom moeten we een keuze maken. Moeten we met flits werken bij kunstlicht of kunnen we gebruik maken van natuurlijk licht? Het resultaat is een wereld van verschil.

Rekening houden met de kledij

In de sumiere uitleg over green screen hebben we het belang van kleur al kort aangekaart. Als de bedrijfskleur groen is en iedereen in het groene uniform van uw bedrijf komt, dan moeten we kiezen voor een blauw doek (blue screen). Omgekeerd geldt dit uiteraard ook voor de blauwe kleur. Greenscreen techniek of keying geeft spectaculaire resultaten op voorwaarde dat het goed wordt uitgevoerd.

ShareYourSmile pedia

Wat is color keying? Dit staat ook bekend als chroma key, green screen of blue screen. Het is een speciaal effect die een bepaalde kleur uit de foto of video opname doet verdwijnen en vervangt door een afbeelding.