Kantoor Antwerpen: 0477/ 693 316         Kantoor Gent: 0496/ 529 232

Tablet uitbreiding op foto-en videobooth

Tablet uitbreiding

Tablet als optie op onze fotoboots en videoboots. Dit zorgt er voor dat mensen niet te lang blijven staan aan de machines. Daardoor krijgen we een betere doorstroming van het publiek. Dit is voor iedereen prettig omdat de wachtrijen korter worden. Voor als het vlug moet gaan.

Tablet uitbreiding shareyoursmile

Op staander of retro

Op staander

De witte tablet standaard van ShareYourSmile is zeker één van de eye-catchers. Hij kan met bijna elke machine van ShareYourSmile worden gebruikt. Dankzij de wifi  verbinding kan deze zelfs een heel eind van de fotobooth of videobooth worden geplaatst.  Wie houdt van een  stijlvolle vormgeving gadgets kiest zeker voor deze standaard.

tablet op staander shareyoursmile

Tablet retro box

Voor wie gekozen heeft voor onze retro foto of video booth kan die uitbreiden met deze unieke vintage tablet retro box. Net als bij onze retro toestellen is minstens één collector item toegevoegd. Ideaal voor je thematische evenementen. Dit toestel wordt ook aan de fotobooth en videobooth gekoppeld via wifi. Met onze 4g router gaan we het internet op.

tablet retro boxshareyoursmile

De tablet optie is te verkrijgen op de volgende toestellen

Toestellen en randapparatuur:

  • Industrial Black
  • Retro
  • Kiosk
  • Publibox

Ontvang onze offerte

bel shareyoursmile gent

Welke toestellen gebruiken wij?

Wij maken gebruik van Apple Ipad met 4G en wifi verbinding. Deze toestellen zijn bedrijfszeker en worden geregeld voorzien van de nieuwste updates. De verbinding met de fotobooth gebeurd via een eigen wifi netwerk. Het internet wordt verbonden met 4G.

ShareYourSmile pedia