Kantoor Antwerpen: 0477/ 693 316         Kantoor Gent: 0496/ 529 232

Wedstrijd organiseren met foto en video

Wedstrijd organiseren

Wedstrijd organiseren? Zet uw bedrijf of merk in de kijker met de wedstrijd functie. Geen afzonderlijk systeem maar een volledig geïntegreerde toepassing. Wij zorgen voor de layout van het winnende ticket. Gegarandeerd meer interactie dankzij het wedstrijd element.

wedstrijd optie op fotobooth en videobooth Shareyoursmile

Facebook of niet?

Met facebook

Je ziet het nog veel gebeuren. Men heeft een evenement georganiseerd en gooit er nog een Facebook wedstrijd tegenaan. De praktijk wijst uit dat dit geen enkele zin heeft. Komt daar nog bij dat Facebook strenge richtlijnen heeft voor wat betreft wedstrijden. Het is al meermaals gebeurd dat een bedrijfspagina offline werd gehaald door Facebook wegens het niet respecteren van de Facebook richtlijnen.

Waarom raden wij de combinatie van Facebook en wedstrijden af?

Wedstrijden moeten worden opgezet op een afzonderlijke pagina met een app (1) Je mag de winnaars niet belonen met likes (2) Je mag de winnaars van de wedstrijd niet op de hoogte brengen van hun winnend lot op Facebook.(3). Te veel obstakels dus om hier een succesvolle campagne van te maken.

facebook nadelen

Met de fotobooth

Deelnemers op een event bevinden zich voornamelijk offline. Door de fotobooth in te zetten bij een wedstrijd kan je de mensen een reden geven om alert te blijven voor uw boodschap. De wedstrijd kan dan op de Facebook tijdlijn of in het fotoalbum verder zorgen voor de nodige buzz.

Wedstrijd fotobooth, de combinatie verlaagt de drempel

De drang om met elkaar in competitie te gaan is een menselijk instinct. Het is niet te onderschatten hoe dit mensen kan beïnvloeden. Bij Iemand die wint wordt het beloningscentrum in de hersenen aangesproken en gaan mensen zich beter voelen. Door daar op in te spelen, en voor iedereen een beloning te geven in de vorm van een foto maakt van deze module een gegarandeerd succes.

Wedstrijd fotobooth , iedereen doet mee

De wedstrijd module is te verkrijgen op de volgende toestellen

Toestellen en randapparatuur:

  • Industrial Black
  • Retro
  • Kiosk
  • Publibox

Nog vragen of benieuwd over shareyoursmile

bel shareyoursmile gent

Tips & tricks

Zet je turbo aan met social wall

Door de foto’s op het grote scherm te tonen verspreid je de content nog in veelvoud en nodig je de mensen uit om ook hun kans te wagen aan de fotobooth. De winnende foto komt dan op het scherm met een speciale boodschap.

Instant of met tijdsvertraging

De machine kan zo worden ingesteld dat er één winnaar wordt uitgekozen per uur bijvoorbeeld. Er kan ook worden gekozen voor een code die op de foto wordt geprint. De winnaar wordt dan later uit alle foto’s gekozen. Aan jou de keuze met welk systeem je wil werken. Instant winnaar of met tijdsvertraging.

ShareYourSmile pedia

Wat is buzz? Als we spreken over Buzz, dan bedoelen we vooral de marketing buzz. Dit is een virale marketing techniek die gericht is op het maximaliseren van het mond tot mond potentieel van een bepaalde campagne of product.