Kantoor Antwerpen: 0477/ 693 316         Kantoor Gent: 0496/ 529 232

Is er een medewerker op locatie?

Ja, er is een medewerker van ShareYourSmile op locatie. Hij of zij zorgt voor de begeleiding van de gasten tijdens het evenement. Onze medewerkers zijn in staat om om eventuele storingen te verhelpen. Zo  kunnen jullie volledig van het evenement en de photobooth genieten. Onze medewerker is ruim op voorhand aanwezig om het materiaal op te zetten en te installeren.

Hoe lang van tevoren moet ik boeken?

Reserveer uw datum van zodra u die weet. Boekingen kunnen uitzonderlijk snel gaan tijdens het hoogseizoen. Heeft u een evenement op korte termijn, neem dan zo snel mogelijk met ons contact op.

Hoe werkt een ShareYourSmile Photo Booth? Is die gemakkelijk te gebruiken?

Ja. Onze technische oplossingen zijn zodanig ontwikkeld dat ze complexe taken aankunnen, maar toch eenvoudig in gebruik zijn. Wij zijn ons ook bewust van het belang van een fotobooth en nemen u deze zorg uit handen. Ons team behandelt alle aspecten van de installatie, ontwerp, installatie, demontage en transport van uw foto booth. En dit in heel België.

Heb ik een internetverbinding nodig?

Ja. Een Shareyoursmile foto booth heeft een internetverbinding nodig om te functioneren. Als Internet is niet beschikbaar ter plaatse, bieden wij ook een 4G draadloze hotspot aan.

Wat onderscheidt ShareYourSmile van de typische photobooth?

Het patent van een geautomatiseerde fotografie machine werd reeds vastgelegd in 1888. Het werd vooral gebruikt om pasfoto’s te maken in publieke ruimten. Op dat idee zijn veel photopbooth aanbieders verder gegaan. ShareYourSmile is vertrokken vanuit een marketing visie en oog voor printkwaliteit. Dit maakt ShareYourSmile tot een revolutionaire photobooth. Wij bieden een open systeem dat de beperkingen van een traditionele photobooth wegwerkt en zorgt voor een interactieve en meetbare ervaring. Met een draagbaar toestel, en extreem hoge-kwaliteit foto's, maakt ShareYourSmile verbazingwekkende prints die uw gasten verbazen.

Heb ik een verbinding met het stroomnet nodig?

Ja. Een Shareyoursmile foto booth werkt op 220V wisselspanning, maar is wel zuinig in gebruik. In de zeldzame gevallen voorzien we een stroomgroep.

Zijn er mogelijkheden voor technische ondersteuning?

Ja. Ons team werkt met toewijding mee aan het succes van uw evenement. Wij kennen de evenementenmarkt door en door en weten met alle aspecten om te gaan. Daarnaast zijn we ons bewust van de belangen die op spel staan. Technische ondersteuning gedurende uw evenement kan worden voorzien. Wij bieden u zelfs ervaren personeel dat ervoor zorgt dat uw deelnemers worden ontvangen in de beste professionele omstandigheden. Dat straalt af op de kwaliteit van de photo booth marketing.

Kan ik niet gewoon foto’s maken met mijn smartphone?

Natuurlijk kan je dat. Je mist dan wel de koppeling met je merk. Met Photobooth geef je mensen de kans om te communiceren binnen hun volgers-groep of op de Facebook pagina van je bedrijf. Als je mensen de kans geeft om te communiceren met jouw bedrijf of merk en binnen hun groep leidt dit tot een leuke en gratis manier om herinneringen vast te leggen.
De fotoprint, berichten via sociale media en de hoge resolutie versies in de cloud worden met je logo of call to action beschikbaar gesteld. Je krijgt ook toegang tot waardevolle gegevens van uw gebruikers. Die kunnen worden ingezet voor het genereren van leads of als basis voor toekomstige marketing campagnes. Integreer onze social foto booth marketing software in uw bestaande technologie en zorg voor een totaal beleving.

Ontwerp zelf maken of laten maken?

Kan mijn Photo Booth worden aangepast? Kan mijn bedrijf in eigen beheer het ontwerp uitvoeren en aanleveren? Ja. Je foto booth kan volledig op maat ontworpen worden. Zowel in de workflow van de software als de aankleding buiten. Onze ontwerpers zorgen voor een aantrekkelijke buitenkant. Ook de grafische gebruikersinterface wordt aangepast naar uw huisstijl. Daarmee sluit de fotobooth perfect aan bij je bedrijf en het thema van je evenement. Voor huur op lange termijn kunnen we de fotobooth volledig integreren in het decor van een beursstand of de winkelinrichting. Als je liever je eigen team laat ontwerpen, kunnen we dit samen tot een goed einde brengen.

Biedt ShareYourSmile ook achtergronden?

Voor de standaard photobooth hebben we de keuze uit een aantal achtergronden. Voor meer uitgebreide opdrachten kunnen ook aangepaste achtergronden maken of volledige design sets creëren. Ook green screen is mogelijk.

bedrijfslogo of evenement informatie?

Kunnen de foto's worden gebrandmerkt met mijn bedrijfslogo of evenement informatie? Ja, we kunnen foto’s voorzien van uw evenement informatie, sponsor logo en alle andere promotionele informatie. Daarnaast kunnen wij u helpen een aangepaste set te creëren, naar unieke rekwisieten (props), zodat je een unieke ervaring krijgt.

Toegang tot de e-mailadressen

Hoe krijg ik toegang tot de e-mailadressen en andere informatie die door de photobooth werd verzameld? Is het privé en veilig? Ja. Al onze klanten ontvangen na afloop van het evenement deze informatie(email adressen, antwoorden van enquêtes, winnaars van een wedstrijd enz...) in .csv formaat. Alle verzamelde gegevens worden alleen gedeeld met het bedrijf dat de foto booth huurt voor een evenement. De gebruiker van de fotobooth wordt eerst om toestemming gevraagd zodat je in orde bent met de opt-in wetgeving en wet op de privacy.

Biedt ShareYourSmile ook Sociale Media integratie aan?

Ja! Delen van content is sinds de lancering ons uitgangspunt geweest. Zonder Sociale media heb je enkel de fysieke herinnering. Dat is leuk, maar heeft weinig marketing waarde.

Welke Social Media netwerken kan ik gebruiken?

Op dit moment kan je bedrijf en je evenement gasten de foto’s uploaden en delen op Facebook, Twitter, Tumblr en Flickr. Wij werken continue verder om in de toekomst bijkomende netwerken toe te voegen.
Volg zeker onze blog, of bezoek de website voor meer informatie over de sociale media functies.

Foto's op groot scherm vertonen

Kunnen de foto's ook op een groot scherm worden vertoond? Wij kunnen de foto's verzenden naar een groot scherm op basis van specifieke software voor Twitter of Instagram. Dit is geen deel van Shareyoursmile, maar wordt perfect ondersteund door Notion technologies.

Hoe lang van tevoren moet ik mijn fotobooth bestellen?

De standaard photobooth kan besteld worden tot 1 week voor je evenement. Wees er op tijd bij om een teleurstelling te vermijden. In het geval van maatwerk, geven wij u bij offerte een strikte timing.

Welk type evenementen?

Welke evenementen zijn het best geschikt voor ShareYourSmile? ShareYourSmile levert diensten voor elk type evenement. Gezien de uitgesproken marketing aanpak, voelen wij ons het beste thuis op zakelijke en promotionele evenementen. Dat neemt niet weg dat ook privé feesten gebruik kunnen maken van deze unieke ervaring.

Op welke locaties is ShareYourSmile actief?

Onze kantoren zijn gevestigd in Antwerpen en Gent. Wij zijn vooral gericht naar de Belgische markt, maar ook klanten uit het zuiden van Nederland kunnen bij ons terecht. Voor klanten met internationale beurzen hebben we speciale voorwaarden.

Hoe lang blijft Shareyoursmile ter plaatse?

Hoe lang kan ShareYourSmile blijven op ons evenement? In het geval van huur op korte termijn, wordt onze photobooth verhuurd voor minimum 3 uur.

Ook buitenevenementen?

Werkt ShareYourSmile ook op buiten evenementen? Ja! Uiteraard is het toestel niet geschikt om in de regen te staan. Om de fotobooth buiten te gebruiken komt er ook iest meer logistiek te kijken. Dus zorg ervoor dat je ruim op voorhand contact met ons opneemt zodat we kunnen helpen met het uitwerken van elk detail.

Opbouw en afbouw

Hoe lang duurt het om op te bouwen en af te breken? Bij een standaard photobooth duurt het tussen de 45 minuten en 1 uur om op te bouwen en te testen en ongeveer 30 minuten om af te breken.

Hoeveel ruimte is er nodig voor de opstelling?

Met een grondoppervlak van 1m2 voor het toestel komen we toe. De plaats waar de mensen moeten plaatsnemen voor de foto is gemiddeld twee meter van het toestel verwijderd. Als u zich zorgen maakt over een bepaalde ruimte, laat het ons zeker weten. Voor huur op lange termijn komen wij zelf ter plaatse.

Hoe worden de foto's genomen?

Ons promotiepersoneel ziet toe op een vlotte doorstroom van de gasten en zorgt voor een persoonlijke interactieve ervaring. Sommige gelegenheden vragen om meer automatisering, zoals een digitale host

Ook voor non-profit?

Wij zijn een non-profit, kan ShareYourSmile ons helpen om met een beperkt budget rekening te houden? Neem contact met ons op om een speciale non-profit tarief te ontvangen voor uw evenement.

Hoe kan ik u contacteren?

Email ons op of bel ons op en we blij om te chatten met je zou zijn. Voor inlichtingen belt u bij voorkeur naar het dichtstbijzijnde kantoor. Gebruik ook onze offerte aanvraag module.

Kan je on-site printen?

Ja, wij bieden standaard on-site print aan. Onze standaard afdrukoptie is een polaroid formaat met onderaan uw logo of call to action. De foto is klaar binnen de 30 seconden na het nemen van de foto.

Is er een limiet aan het aantal foto’s en prints?

Om de wachtrijen aan de photobooth niet te lang te maken, hebben we ervoor geopteerd om bij onze standaard versie 1 enkele fotoprint aan te bieden. Bij de meer uitgebreide oplossingen laten we de keuze aan de klant.

Is het mogelijk om foto's in real-time te projecteren?

Als één van de opties, kunnen we een live feed voorzien die de foto’s ophaalt op basis van de hashtag. Deze foto’s kunnen dan worden getoond op elk scherm op uw evenement, en zelfs daarbuiten. Deze optie biedt ook de mogelijkheid om live feeds te tonen op uw website en sociale media analyse uit te voeren.

Biedt ShareYourSmile rekwisieten

Ja, een verscheidenheid aan rekwisieten is beschikbaar. Als er vooraf voldoende tijd voorzien wordt, kunnen we een aangepaste prop pakket op maat maken voor uw evenement.

Op zoek naar hostesses?

Voor een prettig en warm ontvangst van bezoekers op uw evenementen en beurzen kunt u onze hostesses inzetten. Onze hostesses hebben de kennis en ervaring met Photobooth en kunnen daarom uw organisatie uitstekend van dienst zijn.