Back in time. Exclusiever vindt u niet.

retro photo booth
Retro photo booth op Vélo Folies Brussel

U bent gewonnen voor het idee van een fotobooth, maar u vindt de stijl meestal te modern of te hoekig? Dan is de retro photo booth zeker iets voor u

icoon vintageBelangrijkste eigenschappen van de retro photo booth: nostalgie – creatief – vintage

Wat maakt de retro foto booth zo speciaal?

  • Nostalgie: Alles komt terug zegt het spreekwoord. Retro en vintage zijn meer dan ooit hot. Daarom ontwikkelden wij een reeks toestellen om dat gevoel op te roepen. Oudere mensen rakelen voor jongeren de goede oude tijd op. De retro booth brengt gesprekken op gang en brengt mensen dichter bij elkaar
  • Onderdeel van een thema: U heeft met de grootste zorg DE locatie van je dromen gekozen? Bijvoorbeeld een feestzaal of een complex ingericht in een oude schuur, een industrieel pand een middeleeuwse kelder. Daarbij past de retro Photo Booth perfect in dergelijk omgeving als maakt hij deel uit van het meubilair.
  • Creatief: Elk model bevat minstens één object uit de jaren 20 tot de jaren 70 van de vorige eeuw. Geen replica’s maar wel echte collector items. Denk bijvoorbeeld aan een Cremer theater spot van de jaren 30, of een schemerlamp uit de jaren 50 waar het fototoestel in verwerkt zit. Maar dan wel met dezelfde hoogstaande photo booth technologie.

Een klant vertelt over de Retro foto booth:
Dit weekend stond de retro Photo foto Booth bij ons opgesteld, een echte aanrader. Er werden honderden toffe foto’s getrokken en afgedrukt. We zijn uiterst tevreden.

Femke Breugelmans

Steampunk thema photobooth. Victoriaanse vintage.

Steampunk gaat stijlvol op in het interieur

Bent u fanaat van de steampunk stroming? De accessoires, kostuums en fotobooth zorgen voor een unieke sfeer die ons terugbrengt naar de Victoriaanse tijd in combinatie met het begin van de industriële revolutie. Vandaar het woord “steam”. Omdat de machines uit die tijd met stoom werden aangedreven. Het maakt de sfeer nog geheimzinniger.

Wat maakt dit toestel zo speciaal?

Steampunk: Steampunk zag het levenslicht als een subcultuur die zowel mode, muziek, literatuur als film omvat. De inspiratie ontstaat door het samensmelten van retro futuristische victoriaanse elementen met cyberpunk. Steam staat voor stoomkracht die vanaf de industriële revolutie de primaire krachtbron was. Gevolgd door Diezelpunk.
Kostuums en props: Kostuums maken integraal deel uit van de steampunk beleving. Typische stijlelementen zijn horloges, hoge hoeden, lasbrillen en een integrale redesign van victoriaanse stijlen. Er is geen beperking in de creativiteit.

Inhuren van onze acteurs: Onze acteurs leven zich volledig in bij de bediening van de fotobooth. Ze zorgen er ook voor dat er steeds beweging is en dat de activatie een succes wordt.

Geen oude rommel: Met onze toestellen combineren wij de elegantie van de victoriaanse tijd met high tech.

Zin voor details: De toestellen zijn tot in de details uitgewerkt. De fotobooth lijkt uit het verleden te komen. Hij is een echte publiekstrekker op uw evenement.

Niet gevonden wat u zocht?

Loading

VERZENDEN

Uw bericht werd met succes verzonden. Bedankt.

REFRESH

Wacht niet tot morgen. Praat vandaag nog met één van onze medewerkers en verneem wat de mogelijkheden zijn van onze photoboots en babbelboxen.

We zijn er bijna

We hebben enkele belangrijke detals nodig om beter te begrijpen hoe wij u het best kunnen helpen.

Vertel ons meer over het project dat u wil realiseren. Dit is belangrijk om zo het juiste team op uw project te kunnen zetten.

  • Persoonlijke details.
  • Wat is uw budget?
  • Diensten