DIY afdrukken met een gehuurde printer

Huur onze fotoprinters blackbox, woody of basis

Fotoprinter huren? Elke fotoprinter wordt gemaakt volgens de laatste nieuwe technologie. Het standaard pakket bevat alles wat je nodig hebt om van uw bedrijfsfeest of klanten activatie een succes te maken. Kies voor de strakke zwartgelakte blackbox, de retro woody printer of een basis printer. De verhuur vindt steeds plaats met onze officiële verbruiksmaterialen.

Keuze uit drie oplossingen

  • Blackbox: strak in de zwarte lak. Inclusief computer. Met 4G internet verbinding. Steeds door ons geplaatst.
  • WOODY: retro – vintage. Inclusief computer. Met 4G internet verbinding. Steeds door ons geplaatst.
  • BASIS: de printer zonder een buitenkast. Wit van kleur. Kan afgehaald worden. Laptop en/of 4G internet verbinding zijn optioneel.

Eén van de snelste professionele photo printers

Huur een van de snelste professionele foto printers op de markt! Onze printers zijn van het type “thermische sublimatie-fotoprinter” Het systeem is draagbaar en kan worden gebruikt voor elk type evenement. Met de USB-interface print u eenvoudig vanaf een smartphone, digitale camera, USB-stick of pc. Bespaar tijd en geld en huur onze professionele fotoprinter.

Wat is een fotoprinter?

Een van de snelste professionele fotoprinters op de markt: Onze fotoprinter is ontworpen voor grote printvolumes en kan tot 400 foto’s per uur printen.

Uiterst betrouwbaar

Onze printers zijn uiterst betrouwbare mobiele fotoprinters. De Thermosublimation Fotoprinter is mobiel en dus eenvoudig mee te nemen. Met de USB-interface kunt u gemakkelijk afdrukken vanaf uw smartphone, digitale camera, USB-stick of pc – eenvoudig en zonder kabel.

Schitterende beeldkwaliteit

Foto’s afdrukken in schitterende beeldkwaliteit. In het thermische sublimatie printproces produceert de fotoprinter bijzonder overtuigende kleuren in hoogglans of zijdemat. Met de keuze uit verschillende printformaten, zoals het nieuwe 15×15 vierkante formaat, stelt dit soort printers de nieuwe maatstaven.

Niet gevonden wat u zocht?

Institutional

Get to know a little of our history and the road we traveled that took us to the level we are today.