De reus onder de booths

Kisok in de kleuren van “het grootste licht”

Deze publieke kiosk steekt letterlijk boven de hoofden uit. Door zijn omvang zie je hem vanop afstand al staan. Ideaal als u wil opvallen. Op een beursstand of overal waar u boven het maaiveld wil uitsteken. En wie wil dat niet? Een echte baken dus.

icoon grootteBelangrijkste eigenschappen van de Kiosk: groot – activatie – imponerend

Waarom zou u kiezen voor de kiosk?

  • Feestzalen: de kiosk wordt geregeld gehuurd voor een langere termijn. Niettegenstaande het beperkte grondoppervlak van het toestel geeft hij toch de beste ergonomische en lichtomstandigheden.
  • Klanten activatie: het toestel meubel heeft een zeer groot oppervlak dat kan voorzien worden van uw publiciteit van boven tot beneden. Waarmee dit toestel uitermate geschikt is voor een langere tijd als publiekstrekker op een bepaalde plaats te staan.
  • Imponerend: de kiosk is gebouwd met één doel in gedachten. Om te imponeren. Vanwege zijn grote omvang is er speciale aandacht besteed aan de stabiliteit, veiligheid en ergonomie. Scherm, fototoestel, en flitslicht staan op de ideale hoogte.

Niet gevonden wat u zocht?

Loading

VERZENDEN

Uw bericht werd met succes verzonden. Bedankt.

REFRESH

Wacht niet tot morgen. Praat vandaag nog met één van onze medewerkers en verneem wat de mogelijkheden zijn van onze photoboots en babbelboxen.

We zijn er bijna

We hebben enkele belangrijke detals nodig om beter te begrijpen hoe wij u het best kunnen helpen.

Vertel ons meer over het project dat u wil realiseren. Dit is belangrijk om zo het juiste team op uw project te kunnen zetten.

  • Persoonlijke details.
  • Wat is uw budget?
  • Diensten