Kantoor Antwerpen: 0477/ 693 316         Kantoor Gent: 0496/ 529 232

BCVF2018

BCVF2018

BCVF2018 voorstelling Ook dit jaar is Kinepolis Brussel de “place to be” voor het Belgian Corporate Video Festival (#BCVF2018). Daarom is 31 mei 2018, de 19e editie van dit nationale festival de moeite waard om in uw agenda te zetten. Het is vooral een jaarlijkse afspraak geworden om te netwerken en van gedachten te wisselenRead More »
ShareYourSmile zoekt partners

ShareYourSmile zoekt partners

ShareyourSmile zoekt partners voor verdere uitbreiding Sinds de oprichting in november 2015 verloopt de activiteit van photo booth verhuur bij ShareYourSmile met stijgend succes. Welke specialisten zoeken wij? ShareYourSmile is op zoek naar partners om verdere uitbreiding te ondersteunen. We zijn vooral geïnteresseerd in specialisten met expertise in systeembeheer, social media, telecom enz … De

Read More »
multi level marketing

multi level marketing

Online en offline versterken Multi Level Marketing; Toepassingen die gebaseerd zijn op één platform zullen in de nabije toekomst onherroepelijk verdwijnen. “Shareyoursmile” photobooth speelt in op de vraag naar mobiele content. De moderne gebruiker neemt zijn scherm mee en de toepassing moet volgen. Met onze geïntegreerde aanpak bieden wij op één en dezelfde plaats zowelRead More »
Interactieve photo booth

Interactieve photo booth

Gastenboek, enquêtes en wedstrijden Enquête als instrument Een enquête is een veelgebruikt instrument om inzicht te krijgen in de behoeften van je doelgroep. Enkele uitgekiende vragen zijn meestal al voldoende om bepaalde voorkeuren uit te sluiten of te bevestigen. Denk daarbij ook aan een gastenboek waarbij de boodschap wordt opgenomen en kan worden gedeeld opRead More »