Kantoor Antwerpen: 0477/ 693 316         Kantoor Gent: 0496/ 529 232

ShareYourSmile zoekt partners

ShareYourSmile zoekt partners

ShareyourSmile zoekt partners voor verdere uitbreiding Sinds de oprichting in november 2015 verloopt de activiteit van photo booth verhuur bij ShareYourSmile met stijgend succes. Welke specialisten zoeken wij? ShareYourSmile is op zoek naar partners om verdere uitbreiding te ondersteunen. We zijn vooral geïnteresseerd in specialisten met expertise in systeembeheer, social media, telecom enz … De […]

Read More »
multi level marketing

multi level marketing

Online en offline versterken Multi Level Marketing; Toepassingen die gebaseerd zijn op één platform zullen in de nabije toekomst onherroepelijk verdwijnen. “Shareyoursmile” photobooth speelt in op de vraag naar mobiele content. De moderne gebruiker neemt zijn scherm mee en de toepassing moet volgen. Met onze geïntegreerde aanpak bieden wij op één en dezelfde plaats zowel [...]Read More »
Interactieve photo booth

Interactieve photo booth

Gastenboek, enquêtes en wedstrijden Enquête als instrument Een enquête is een veelgebruikt instrument om inzicht te krijgen in de behoeften van je doelgroep. Enkele uitgekiende vragen zijn meestal al voldoende om bepaalde voorkeuren uit te sluiten of te bevestigen. Denk daarbij ook aan een gastenboek waarbij de boodschap wordt opgenomen en kan worden gedeeld op [...]Read More »
hoe gratis email adressen verzamelen

hoe gratis email adressen verzamelen

Een verborgen parel Emotie leidt tot actie Een e mail campagne is nog steeds veruit de snelste en goedkoopste vorm van communiceren met uw klant. Het leidt meestal tot meer verkeer naar je website en een verhoging van aantal klanten en omzet. E mailadressen verkrijgen en de CRM database zuiver houden staan bij elk bedrijf [...]Read More »
de perfecte foto belichting

de perfecte foto belichting

Een perfecte foto belichting met photobooth Net zoals bij elke vorm van fotografie is de kwaliteit van het eindresultaat in grote mate afhankelijk van de lichtomstandigheden. We zetten alles eens op een rij. Licht intensiteit Daglicht is nergens in dezelfde intensiteit beschikbaar, zeker niet op locatie. Het verandert constant gedurende de dag. Bij het ontwikkelen [...]Read More »
Evenement fotografie met fotobooth

Evenement fotografie met fotobooth

Titel: Evenement fotografie Door: Wim Mussche Evenement fotografie, het wordt een hete zomer “campagne” Artikel door:Wim Mussche Publicatie: 26/05/2016 Relevantie voor photobooth: Deze zomer wordt het overal gezellig druk. Festivals, wedstrijden op groot scherm, cultuurevenementen enz worden ondersteund door sponsoren. Via festival fotografie met de fotobooth maken ze van hun aanwezigheid een succes. Als sponsor […]

Read More »