Betekenis

Fotomarketing is de laatste jaren uitgegroeid tot een onontbeerlijk onderdeel van evenementen marketing.

Wat heeft fotomarketing in beweging gezet?

Bedrijven zijn steeds op zoek zijn naar nieuwe methodes om de juiste doelgroep te bereiken. Visuele communicatie heeft vele voordelen ten opzichte van statische vormen van communicatie.

“Perception is determined by memory “

Aldous Huxley 1894 –1963

Beeld correct aanwenden

Aanwezig zijn op evenementen heeft op zich al een groot voordeel. De mensen uit je doelgroep zijn fysiek aanwezig en kunnen al hun zintuigen gebruiken. Elke persoonlijke ontmoeting is de uitgelezen kans om al die zintuigen te prikkelen.

Vervolgens kan men de mensen “face to face” overtuigen van de meerwaarde van je product of dienst. Daardoor zullen personen die een positief gevoel overhouden aan je ontmoeting sneller bereid zijn om samenwerking te overwegen. Dat is wat Aldous Huxley bedoelde met “Perception is determined by memory”

Een streep voor op traditionele marketing

In tegenstelling tot de meer traditionele marketing technieken wordt fotomarketing door bezoekers als minder storend ervaren. Voorwaarde is dat het goed wordt uitgevoerd. Doordat het herkenbaar is en vertrouwd overkomt worden mensen niet uit hun comfort zone gehaald. 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading

VERZENDEN

Uw bericht werd met succes verzonden. Bedankt.

REFRESH

Wacht niet tot morgen. Praat vandaag nog met één van onze medewerkers en verneem wat de mogelijkheden zijn van onze photoboots en babbelboxen.

We zijn er bijna

We hebben enkele belangrijke detals nodig om beter te begrijpen hoe wij u het best kunnen helpen.

Vertel ons meer over het project dat u wil realiseren. Dit is belangrijk om zo het juiste team op uw project te kunnen zetten.

  • Persoonlijke details.
  • Wat is uw budget?
  • Diensten